שלום לכולם

thebadboy

New member
שלום לכולם

גם אני הצטרפתי למעגל הסובלים. רציתי להתייעץ עם המומחים מהפורום. עשיתי קורס לפני כחצי שנה בערך וקיבלתי 632. מסתבר שאני צריך 668 כדי להתקבל לאוניברסיטה. עכשיו הדילמה, מה לעשות? עוד קורס או ללמוד לבד? תודה מראש

תלמד לבד.

632 הוא ציון גבוה כשלעצמו ואם כבר קיבלת ציון כזה אין סיבה שלא תצליח לשפר עוד. לפי הנתונים של המרכז הארצי (שאני לא יודעת עד כמה מדוייקים- אבל שיהיה) בין פסיכומטרי אחר לשני משפרים בממוצע ב- 20 נק' בלמידה לבד וב-30 נק' בלמידה עם קורס. לקחת עוד פעם קורס לא יהיה שווה לדעתי כי את החומר אתה כבר יודע ולחזור שוב על הכל אם אנשים שלא יודעים פשוט מיותר. חוץ מזה- חבל על הכסף... תנסה לשפר את הדברים שהיית יותר חלש בהם במבחן הראשון. תתרגל בטירוף, ותלמד את כ-ל המילון אם צריך, ואני בטוחה שתצליח לשפר בהרבה יותר מ-20 נק'. שיפור של 36 נקודות הוא בהחלט שיפור ריאלי ואין סיבה שלא תצליח. שיהיה המון בהצלחה. אנחנו תמיד פה אם תצטרך!

thebadboy

New member
תודה. הבעיה שלי

ואני מניח שגם של עוד כמה אנשים היא שקשה לי להושיב את עצמי לבד וללמוד. מצד שני השיקולים שאמרת הגיוניים, וגם אני חושב ככה, ולכן קשה לי לכן להחליט מה לעשות את באמת חושבת שלימוד של כל המילון הכרחי בשביל להצליח? האמת ש"נפלתי" בעיקר בכמותי, כך שגם עוד שיקול, לא?

gabimaor

New member
אם הקושי שלך

הוא דווקא בכמותי אז בהחלט תוכל לשפר זאת על ידי תרגול רב.מה שכן,תצטרך מישהו שיעבור איתך על החומר מכיוון שבניגוד ללימוד מילון או קריאת חומר באנגלית,בכמותי יש לא מעט חומר תיאורטי שצריך ללמוד.

thebadboy

New member
טוב, את הכללים יש לי כי עשיתי כבר

קורס כאמור. אגב, (שמתי לב לזה רק אח"כ) אבל אצלכם. אצל ירון- מכיר?

למעלה