שלום לכולם!

שלום לכולם!

מישהו פה בטוח יודע איך קוראים לשיר החדש של אמינם ו D12 אזאיך קוראים לו??? אשמח לקבל תשובות מהירות..... לילה טוב! נעמה.

Envenom

New member
לא git up?

לוידע, אני לא ממש מסתכל קבוע באמטיוי.. אני רק שומע מאחותי

eMiFrEaK

New member
אאמממממ...

יש את how come git up ו oz40 תלוי לאיזה מקום את מתכוונת חחח כי באירופה ובארה"ב זה קצת שונה חח

זה די 12! לא אמינם ודי 12!

פאק זה משגע אותי
איך התגעגעתי לרשום פההההההההההההההההההההההה מוסקטריות שלי אני חולהההההההההההההההההההה מתההההההההה עליכן@!!

k k1

New member
כן גם אותי זה מעצבןןןןן

כ"כ קשה לקלוט שהוא חלק מהלהקה?!!??! ובובההההההההההה שליייייייי גם אנחנו התגעגעגנווווו אלייך פההההה!!!

bLAck hALo

New member
עדייייייייייייייייייייי יפייפיה שלי

את שלחת את המסרים נכון?! בלעעעע אני לא יכולה לקרוא אותםםם..! סעמק. בובה העיקר שאת כאןןןןןןןן דאגתי נסיכה..

הייייילושששששש

כן אני שלחתי.. מה נסגר איתם למה הם לא פועלים?? אל תדאגי הכול בסדרר אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך

bLAck hALo

New member
לא יודעת מה יש להם :\ סעמק התפוז ה

זה! ארגגגגגגגגגג...!!!!! העיקר שאני שומעת ממך! עכשיו אני יודעת איזה מעצבן זה וכמה זה מדאיג שלא מודיעים מראש שנעלמים

תפוז מפגרים!

המסרים בהייד עובדים לך? אני ישלח לך לשם.. מצטערת שהלחצתי ככה.. פפשוט האינטרנט נדפק לי ולא היה לי איך להודיע.. חח הסברתי לך הכול במסר.. אני ישלח לך להייד פארק

אוח אני לא יכולה לשלוח לך את המסר

כי זה לא מראה לי את המסרים שאני שלחתירק את מה ששולחים לי... רק אם תעני אני יוכל לראות אותו.. חח עזבי קיצר האינטרנט נדפק ולא היה לי איך להודיע... ובעיקר רוב המסר זה שהתעגעגעגעגתייייייי חח

מה?!?

אבל אמינם שר איתם... כאילו רוב השיר הוא שר אבל... בכל זאת... בכל אופן אולי תסבירי....

bLAck hALo

New member
זה D12. לא אמינם ו(דגש על ה-ו)אמינם

פשוט D12! הוא חלק מ-D12... האלבום האחרון שלהם זה האלבום של D12 ולא האלבום של אמינם ו-D12 או D12 ואמינם

k k1

New member
אמינם הוא חלק מהלהקה

חבר בדי12 הוא לא שיתף איתם פעולה בשיר הזה..

למעלה