שלום לכולם

שלום לכולם

אממ בסוף אוגוסט ריטה מגיעה סוף סוף לפתח תקווה, אני מאוד רוצה ללכת להופעה, מיותר לציין שריטה היא הזמרת הכי איכותית בארץ בשבילי וכל פעם מחדש אני מתפעם מאיכותיה הקוליות. בקשר להופעה- כמה עולה כרטיס? איזה שירים ריטה שרה שם? האם שווה ההוצאה של הכסף? רק אני אזכיר לכם, שלפני חצי שנה בצילומים של יומטוב התלוננתי לריטה ולמנהלת האישית שלה על ביטול ההופעה בפ"ת, והמנהלת הבטיחה לי שתהיה הופעה, והנה הם קיימו את הבטחתם!

אממ... תשובה מאוד חלקית...

אממ.. אז ככה.. אני הייתי רק בהופעה אחת של ריטה, ככה שיש כאן מספיק אנשים שיוכלו לעזור לך יותר טוב ממני, אבל ההופעה שאני הייתי בה- קיסריה- הייתה אחת ההופעות הטובות שהייתי... אז ככה שאם אתה אוהב את הסגנון של ריטה, אתה ממש תהנה.. ובקשר לשירים שישירו שם.. אממ.. תחפש בארכיון יש שם דף של השירים.. או שמישהו יביא לך אותם... אם תלך- תעשה חייייים...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאז ככה.........

דבר ראשון צר לי לאכזב אותך, הכרטיסים להופעה בפ"ת אזלו. אכן בוטלה ההופעה הקודמת בפ"ת, וגם בשבילי זה היה צער גדול
כרטיס להופעות של ריטה נע בין 150-195 בשורות הראשונות, תלוי באולם. אם ההוצאה של הכסף לא הייתי שווה לא הייתי אומר לך שהייתי עד היום בלמעלה מ60 הופעות
------------------------------------------------------------- אז הנה לך- רשימת שירים עדכנית של LIVE03-04: 1. עלית לי בזכרון 2. עטוף ברחמים 3. שרה ברחובות 4. יום חדש 5. נוצה ברוח 6. לאלף נמר 7. הבנרה מתוך 'כרמן' 8. בביתי הנעול 9. מחרוזת- הנסיכה והרוח/ציפור זרה/אהבה גדולה/מחול מטורף -------------הפסקה------------- 10. עד שתעזוב 11. ערב כחול עמוק (אקוסטי) 12. שיר אהובת הספן 13. אני רץ (דודו טסה) 14. מחרוזת- בגידה (דודו טסה)/רגע פרטי/אגדת השמש והירח (פתיח- שמוליק שמיר)/תחנה של זמן/עבד של הזמן/שביל הבריחה 15. תפתח חלון (פתיח- הקהל
) 16. בוא -------------הדרנים------------- 17. ימי התום (חצי מהשיר הקהל
) 18. ילדים זה שמחה + מהוואל 19. אני חיה לי מיום ליום (שירים שעלולים לצוץ בהדרן- חברה וגולה סאנגם) ------------------------------------------------------------- אני מקווה בשבילך שבכל זאת תצליח להשיג איכשהו כרטיס להופעה בפ"ת, כי זו כנראה ההופעה האחרונה בהחלט של לייב בגלל החזרות למחזמר 'שיקאגו' שמתחילות בספטמבר. תהנה

אוי ואבוי....

אתה בטוח שאזלו הכרטיסים? כ"כ מהר??? אני אתקשר להיכל התרבות לברר.... טוב תודה בכל מקרה על העזרה!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifתחשוב בהגיון../images/Emo13.gif

היו רק 30 הופעות מהסיבוב האחרון. הייתי במלמעלה מ60 הופעות מאז שאני מעריץ

עכשיו זה נשמע אחרת

לרגע חשבתי שהיו כל כך הרבה הופעות מהסיבוב האחרון והרגשתי לא בעניינים, אבל מסתבר שהיו הרבה פחות.... ללא ספק הופעה של ריטה זה דבר שווה (מנסיון של שנים ארוכות ואינסוף כרטיסים להופעות...)

The Juck

New member
../images/Emo19.gifבגלל שהכרטיס אחרי ביטול עלה לי

109 ש"ח במקום 149
שווה

למעלה