שלום לכולם

התרמית

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, אני חדש-ישן פה... אני עוקב אחרי הפורום כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו החלטתי לכתוב משהו. אז הנה, אני מקווה שתאהבו. עיניים נפקחות, עדיין חשוך. מרגיש את ידה מטיילת על הרגל שלי, מהברך כלפי מעלה לאט לאט, מעבירה את האצבעות, הציפורניים, על עורי. היא חושבת שאני ישן? מעבירה את ידה על איברי הזקוף, אני פולט אנחה... עכשיו היא כבר בטוחה שאני ער. ממשיכה, עכשיו בשתי ידיה, שורטת מעט את הירך שלי, מעבירה ידי משי בעדינות על איברי. אני מסובב את ראשי אליה, עדיין אפוף שינה. היא מסתכלת עלי, מקרבת את ראשה, מלקקת את שפתי ומתחילה לאט לאט לזוז עד שהיא שוכבת עלי, מנשקת אותי, מלקקת את שפתי, צווארי. מנשקת את החזה שלי, ויורדת לבטן. התחושה של החזה שלה, משתפשף שאיברי, מביאה אותי לסף של עונג. היא מפסיקה את הנשיקות, מתיישבת עלי ומחליקה אותי לתוכה. אני מביט בפניה, עיניים עצומות, פה פעור, מתענגת מכל תחושה והיא מתחילה את תנועתה, מעלה ומטה, ואני מלווה אותה בתנועות אגן.התנועות נעשות מהירות, עיניה מכווצות בעוצמה, פיה פתוח היא לא מתאפקת ומוציאה אנחה, משתדלת להיות שקטה בכדי לא להעיר את כל בני ביתה. אני מלטף את שדיה המושלמים ומרגיש כיצד היא מצמידה את רגליה סביבי ונהיית צרה, ממשיכה לנוע, מעלה ומטה בתנועות יותר ויותר מכוונות, מתחילה להאט ולפתע צונחת קדימה, אליי, נשכבת עלי כשאני עדיין בתוכה. אני מנשק אותה, מלקק את שפתיה, את צווארה. אני הופך אותה קדימה, עכשיו היא על הגב ואני מעליה, עדיין בתוכה. אני מרים את רגליה, היא מניחה אותן על כתפיי. אני צולל לתוכה, לעומק שרק תנוחה כזו מאפשרת, שוב אני רואה את פניה והבעה של עונג צרוף ומתחיל לנוע בתוכה בעוצמה, מתענג מההרגשה של העומק. התנועה מתגברת, היא כבר לא יכולה לשמור את זה בפנים ונאנקת בקול, האורגזמה שלה רק מדליקה אותי יותר ואני מתפוצץ לתוכה, האנחות שלנו משתלבות כמו שגופינו משתלבים, בשלמות. אני נשכב לידה ומביט בה... זו היתה הפעם השלישית שלנו מאז נכנסו למיטה באותו ערב. מחובקים יחד, אנחנו נרדמים. הערות? הארות? זו הפעם הראשונה שאני מעלה משהו על כתב, שלא לדבר על משהו מיני. אז אני אשמח לשמוע דעות.

bugbuster

New member
שבת שלום רון, והרבה שלום לתרמית,

ואם זו פעם ראשונה בכתיבה, אזי טובים ומוכשרים נכנסים עכשיו לפאניקה וחרדת קינאה.

למעלה