שלום לכולם !!!

טל ק

New member
שלום לכולם !!!

ברשותי מכשיר iPAQ hp דגם 4150 אז ככה בתמיכה הטכנית של hp לא עזרו לי כל כך (התקשרתי כי המכשיר אצלי כ שלושה שבועות) אני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך העריסה האם יש למשהו פתרון ? תודה טל

raananta

New member
אני מניח ש-HP אמרו לך לפעול ע"פ

ההוראות הבאות אבל אם לא אז אני מקווה שההצעה תעזור. אם הפתרון לא עוזר אז אנא חזור עם יותר פרטים כגון, הודעות שגיאה, מה אתה כן מצליח לעשות בחיבור לעריסה וכדומה. תהנה.

AYELET1

New member
רענן, בטוח שאין צורך להגדיר כלום

על המכשיר עצמו? חשבון אינטרנט וכיו"ב?

raananta

New member
דרך העריסה?!?!? ../images/Emo12.gif

לא נראה לי שיש בכלל היכן להגדיר דבר כזה! אם האקטיב סינק מסנכרן אזי העריסה תקינה, וחיבור ה-AS מאפשר תקשורת אינטרנטית בהנחה שהוא לא מתנתק בתום הסנכרון. גם את הלא עם 2210?! אומנם באופן חלקי) האם אי פעם היית צריכה להגדיר חשבון אינטרנט וכדומה?

AYELET1

New member
זהו שבאחד המכשירים שניסיתי

לסנכרן מידע מהרשת- לא הצלחתי

AYELET1

New member
אז עם ה-22 הצלחתי ואני כרגע

כותבת מהעריסה, השד (לא אתה
) יודע למה

raananta

New member
מה הכוונה ב"לסנכרן מידע"?

האינטרנט אקספלורר נכנס לאתרים? המסנג'ר תיקשר? אם את מנסה לסנכרן מידע מול שרת מסויים אז אני מניח שאכן צריך לקנפג מספר פרמטרים, אבל תקשורת אינטרנט רגילה לא אמורה להיות בעיה. זה לא נראה לי הגיוני שמכשיר מצליח להסתנכרן מול AS, אך אינו מצליח לגשת לרשת, כל זאת בהנחה שההגדרות נכונות. מצד שני מדובר הלא במייקרוסופט, אז הכל יכול להיות
אבל זכור לי מקרה שהיה לי עם ה-PC הקודם שלי, שבשלב מסויים הוא היה עמוס מאוד, ישן מאוד, הותקנו עליו מליון יישומים ובנוסף לכל זה הוא היה שרת ICS בבית. ואז באמת היו לי בעיות תקשורת, אבל זה נבע מעומס מערכתי כולל והמון המון "זבל" במחשב.

AYELET1

New member
ניסיתי לסנכרן מידע

לתוכנה שניגשת לשרת וניתן לסנכרן דרך הרשת ללא CONDUIT , כשהיא בעריסה לא הצלחתי בכל דרך אחרת לא היתה לי בעיה והמחשב לאא כל כך ישן - רק 3 ג'יגה הרץ

raananta

New member
../images/Emo57.gif על המחשב

מול שרת תתכנה בעיות לדעתי, אבל אין לי נסיון בזה בכלל כך שכל מה שאומר שווה כמו קרח באנטרקטיקה. אבל בתקשורת "רגילה" דרך העריסה לא אמורה להיות בעיה מיוחדת, ובטוח שאין הגדרות מיוחדות.

למעלה