שלום לכולם!

Nir 16

New member
שלום לכולם!

אני ניר, בן 18, סיימתי כיתה יב' לאחרונה. אני מאוד מאוד אוהב את שאניה ויש לי כמה דיסקים שלה. האהוב ביותר עליי הוא האחרון UP. את האמת, רציתי לכתוב בפורום כבר הרבה זמן אבל פשוט לא היה לי זמן. אני מקווה להשתלב תןדה

הגר לי

New member
../images/Emo41.gif ברוכים הבאים ../images/Emo41.gif

אף פעם לא מאוחר להצטרף
יש לנו עוד ניר בפורום
בקרוב תכיר... מתי הגיוס? סתם מתוך סקרנות, מה השיר המועדף עליך? אני בטוחה שלא תהייה לך בעיה להשתלב, בד"כ אנחנו לא נושכים

Nir 16

New member
תגובה

אני כרגע מתגייס במרץ 2005. כן, אני יודע שזה מאוחר אבל אין מה לעשות... השיר המועדף עליי של שאניה הוא I A'INT GOING DOWN אני פשוט מת על המנגינה שלו. באופן כללי אני גם מאוד אוהב את מריה קארי אם זה אומר לכם משהו.

S c a r l e t t

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

היי אני סיגל גם סיימתי יב' ואני מתגייסת באפריל אז אתה לא לבד עם הגיוס המאוחר הזה...

Nir 16

New member
לסיגל

היי סיגל, מאיפה את וממתי התחלת לאהוב את שאנייה?

S c a r l e t t

New member
הייי

אני מכפר סבא והתחלתי לאהוב את שאנייה בערך כשהדיסק של come on over הגיע לארץ

Nir 16

New member
תגובה

אני כרגע מתגייס במרץ 2005. כן, אני יודע שזה מאוחר אבל אין מה לעשות... השיר המועדף עליי של שאניה הוא I A'INT GOING DOWN אני פשוט מת על המנגינה שלו. באופן כללי אני גם מאוד אוהב את מריה קארי אם זה אומר לכם משהו.

haha16

New member
WELCOME! ../images/Emo8.gif

מה אתה אוהב בI A'INT GOING DOWN?! אני ממש לא מבינה אותך... ברוך הבא בכל מקרה.. אם מישהו אמר לך שאנחנו לא נושכים אז אל תאמין!

Nir 16

New member
תגובה

בשיר הזה אני אוהב את המנגינה. לא קרה לכם לפעמים שנדבקתם לשיר? זה בדיוק מה שקרה לי עם השיר הזה ומאז אני אוהב אותו. זה לא אומר שכל השירים בדיסק לא יפים.

roniway1

New member
ברוך הבא ניר!!!

ברוך הבא לפורומינו!! תרגיש כמו בבית - יש פה קהילה נפלאה!!

m L m

New member
../images/Emo141.gifwelcome home../images/Emo141.gif

ברוכים הבאים לביתנו הקט והמקסים (ואני בכלל לא משוחדת
) אני מירי ואני הדיילת שלכם... במקרה ושאניה מגיעה דלתות החירום הן מ
ומ
היציאה מותרת אך ורק במקרה זה! נו, טוב, אז התחרפנתי... זה לא אומר שצריך לצחוק עלי

למעלה