שלום לכולם

lene

New member
שלום לכולם

היי, הרגע ראיתי בוואלה שההופעה של רוני תשודר שם ב19:00 (עוד רבע שעה) אז החלטתי להודיע למקרה שמישהו פה לא ידע. צפייה נעימה :)

ronimylife

New member
היא הייתה מדהימה!!!

פשוט מוווושלמת!!! כזאת מאמי שלא ראיתי בחיים שלי!

lene

New member
סתם ביקוןרת של לא מעריצה :|

הופעה גרועה!היא לא יודעת לשיר!לא יודעת לרקוד!ונראית נורא! סתם ;) אני אמנם באמת לא מעריצה שלה,אבל יש לי את האלבום ולדעתי היא באמת חמודה,ראיתי עכשיו את ההופעה בוואלה ואהבתי :) היא באמת חמודה ורוקדת יפה(ובקטעים שהיא שרה סתם בלי מוזיקה אז אפשר לראות שיש לה קול חמוד,חבל שהיא לא שרה לייב ..:\) בקיצור לא ידעתי למה כתבתי את זה :p..רק רציתי לומר שהיא באמת מותק,שתמשיך להצליח..הלוואי.. בה-ביי

בהחלט אפשר היה לראות שהיא שרה טוב

בקטעים שבהם היא שרה ללא ליווי (תזיזי ת'תחת ...) אבל אפשר היה גם לראות כמה היא מתנשמת ומתנשפת אחרי 2-3 ריקודים, ולמה חייבים פלייבק.

OrtalK

New member
יאאאאאאאא, איזה יפה היה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo19.gif

היא היתה פשוט מדהימה! ומהממתתת

והיא קטע שהיא שרה לייב! את "תזיז תישבן" וואי איזה מותק היא היתה!!!!

ThePope

New member
מישהו יודע מתי ואיפה יתפרסמו ה...

מישהו יודע מתי ואיפה יתפרסמו התמונות שצולמו שם????

yoooni

New member
היה קצר ומדהיייים ../images/Emo99.gif

הגעתי לשם, והתפלאתי לגלות שאנחנו קהל של 20 איש
צחוקים
הופעה פרטית (כמעט). חבל שהיה קצר
רציתי שלא יגמר - היה אחלה. בקרוב תמונות

yoooni

New member
אה, וניסיתי לחפש את אורלי, להגיד

שלום, אבל כנראה היא לא הייתה שם
... כשנגמרה ההופעה רוני נכנסה עם הרקדנים למונית ונסעה איתם לבד

yoooni

New member
עוד כמה דקות ../images/Emo8.gif

אני צובע לרוני את העיניים בכחול
כי הן יצאו אדומות

didi2006

New member
אוף היה לי יום חרטא!

היתה השעה שבע בידיוק שמתי את ההופעה ואז אמרו לי שאין לי דפדפן מתאים ולקח 15 ד'ק להורדה ואז זה כיבה את המחשב ואז המחשב ניתקע ואז כיביתי עוד פעם ואז ראיתי את החצי שיר האחרון וזה כל שנייה עצר ולא ראיתי טוב ושהורדתי את התוכנה זה עשה בלאגן הישתרי בקיצור חבל שלא ויתרתי וזהור!

חחחח 20 איש? בגלל זה רוני כל שניה

אמרה שזה הקהל הכי טוב שייה לה פחחח וואי זה מזה כיף קהל קטן!! איזה מגניב שיווו היא היתה מזה מותק!! יוני למה לא שאלת שאלות?או ששאלת?

yoooni

New member
עזבו אני לא אוהב את אור הזרקורים

אבל חכו אני עוד אהייה שחקן

למעלה