שלום לכולם

coma garden

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה..יש היום יותר מידיי סגנונות מוזיקה, ואני לא ממש מבדילה בניהם.. מישהו מוכן להסביר לי,מה זה לכל הרוחות ניו מטאל?! למה לא להסתפק במטאל?או נגיד מה ההבדל בין מטאל לרוק כבד? אני מכירה (כמעט)את כל הלהקות..מכל הסגנונות,רק שאני לא משייכת אותם לסגנונות. תמיד כששואלים אותי איזה סגנון הלהקה שאני שומעת..אני מתחילה להתפגר. אז אני אשמח מאוד אם תעזרו לי,משהו כזה.

coma garden

New member
עוד משהו

פשוט המאמר של הפורום לא נפתח לי.בגלל זה אני שואלת פה

coma garden

New member
שלא תרם לי כלום... באמת..

אנשים עסוקים בלשייך מוזיקה,שמתי לב שחלק מחברי הפורום הזה,שומעים משהו שלטעמי נקרא בשפה פשוטה-רוק. אתם לא מדברים פה על מטאל איכותי..נו באמת..לינקין פארק זה לא מטאל וגם לא רוק כבד. אתם רוצים להקות טובות? Within temptation Lacuna Coil Theatre Of Tragedy Nightwish ברור לי שהלהקות שאני הבאתי פה,הן יותר "מטאל"..או גות' מטאל או איך שלא תרצו,מאשר הלהקות שאתם המצלתם..נו..פי.או.די,?!באמת! אם מישהו עדיין מוכן להסביר לי מה זה ניו מטאל,בלי לינקים ושטויות,אני אשמח מאוד..

Manic Subsidal

New member
זה פורום ניו מטאל! לא מטאל!

כל הלהקות שאמרת שהן "מטאל איכותי" הן להקות מטאל... פה מדברים על ניו מטאל, להקות כמו לינקין פארק דפטונס וקורן. אם לא מתאים לך את לא חייבת להישאר.

coma garden

New member
קודם כל

לא אמרתי שאני נשארת דבר שני,שאלתי מה זה ניו מטאל,אבל כל מה שעשיתם היה להביא לי לינק שבכלל לא פועל..אז אני אשמח מאוד אם משיהו מחברי הפורום הזה יואיל בטובו להגיד לי מה זה ניו מטאל?

A d O R E †

New member
נו מטאל זה..

כל מה שהוא לא מטאל,ט'ראש,הארדקור,סופטקור,האבי מטאל,ספיד מטאל,דום,פאנק,פאנק-רוק,רוק,רוק כבד,אינדאסטריאל וכו'. עכשיו את מבינה?

קודם כל

את יותר ממוזמנת להישאר. דבר שני - הסיבה שלא ענו לך עד כה היא פשוטה. אף אחד לא מסוגל להגדיר את הז'אנר הזה בדיוק מפאת גודלו. מצורף קישור שאלה בנושא.

coma garden

New member
נייס..

אני עדיין בגישה של "יש-יותר-מידיי-ז'אנרים" אבל שיהיה :)

בטח שיש יותר מדי ז'אנרים

לכל נאד מוסיקלי נתנו שם. זאת הסיבה שקשה מאד להגדיר ז'אנר ליסודותיו, ושכל שליש הגדרה - מתאים לכמה ז'אנרים. זאת הסיבה שלא קיימות להקות של ז'אנר אחד - אלא של שילוב... זאת גם הסיבה שההגדרה שלי לז'אנר אינה מאפיינת בהכרח השקפה של מישהו אחר. וזאת גם הסיבה שיותר חשובה לי המוזיקה מאשר הז'אנר אליו היא משתייכת. בכלל, אם היו הגדרות כלליות בלבד - היה הרבה יותר קל... לכולם.

למעלה