שלום לכולם.

tamirkal

New member
שלום לכולם.

אנחנו מאוד שמחים על הפורום הזה, ומברכים את נטלי והמשתתפים. בהמשך לשיחה שהיתה לי עם איתי, הנה מספר הבהרות:ככל שהדבר תלוי בנו אנו שמחים לדבר עם אוהדי הלהקה לאחר המופעים, ויעידו על כך איתי, שרית,ליאור, ואף נטלי עצמה שדברה איתנו לאחר אחד מהמופעים האקוסטיים...(וזאת רשימה שאני שולף מהזיכרון ללא מאמץ). לעיתים קרובות אנו נאלצים להסתלק מהר מכיוון שההסעות שלנו מחכות לנו.(אנחנו גרים באיזורים שונים ופיזור לאחר המופע דורש מוניות רבות ויקרות שמחכות בצמתים שונים, ולמאיר אין שום חשק ובצדק לשלם את מחיר ההמתנה של המוניות.)לחלק מהמופעים האקוסטיים הגענו ברכב הפרטי, כך שלא היה לחץ ואפשר היה להפגש ולדבר. אורך המופע נקבע על ידי המזמין.אנחנו מצידנו יכולים להופיע בלי סוף אבל דרישת המזמינים היא הקובעת! אנחנו תמיד גולשים מעבר לכך ובצידי הבמה המזמין תולש את שערותיו. במוצאי שבת לדוגמא, רצו חצי שעה(כפי שהופיעו לפנינו במשך השבוע , הדורבנים,מושיק עפיה, צביקה פיק ועוד, ואנחנו הופענו 45 דקות. במופעים שהם שלנו (לדוגמא האקוסטי או המופע בים המלח(חאן השירות) והמשותפים עם איל גולן הופענו כשעתיים לפחות. אוהדי הלהקה חשובים לנו יותר מכל. כמו שאתם נותנים לנו כך אנחנו משתדלים לתת בחזרה ובקרוב אנו לפני דיסק חדש עליו העבודה בעיצומה... נשתדל לפקוד את הפורום,(ככל שהילדים שלי יאפשרו לי גישה לאינטרנט... ושהמחשב של זאב יתוקן מהוירוס שתקף אותו...) טוב, צריך לחזור לאולפן, נשתדל לבקר שוב בהקדם ולענות על עוד שאלות שמציקות לכם. אוהבים אתכם, אתניקס.

ZGala

New member
../images/Emo23.gif שלום וברכה לכם

משם כולנו אגיד אנחנו מאוד אוהבים אותכם זו ממש שמחה שאתם כבר איתנו פה בפורום תודה לאל שאתם ישנכם!

lior18sh

New member
לא ציפיתי שזה יבוא כל כך מהר ../images/Emo13.gif

ואני בהחלט מופתעת לטובה...
אם רק הייתם רואים אותי עכשיו, לא הצלחתי למחוק את החיוך מהפנים למשך כמה דקות...
טוב לדעת שאתה באמת זוכר אותנו (אני ליאור
), ומשמח מאד לארח אותך בפורומנו הקט... אני בטוחה שאני מדברת עכשיו בשם רבים אם לא כולם כשאני אומרת שאנחנו מאד מעריכים את העובדה שקפצת לבקר ושהקדשת לנו את הזמן הזה, ושנשמח לראות אותך שוב, כאן, בהופעות, ובכלל כמובן. מצפה לפעם הבאה ומאחלת המון בהצלחה, כי ההצלחה שלכם היא התענוג שלנו. לשם שינוי יצא קצר יחסית - אני גאה בעצמי... אבל זה בטח לא יקרה שנית...
ביי ביי ליאור

נטלייי

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

אנחנו מאוד שמחים שקפצת לבקר, ותמיד נשמח שתכתוב שוב, וכמובן גם זאב, ואם שאר חברי הלהקה רוצים הם בהחלט מוזמנים. מחכים בציפיה גדולה לדיסק החדש שבדרך ולהופעות. אחרי ההופעה האוקסטית בקמאלוט הייתי בהיי לפחות שבועיים, ואחרי שפיתחתי את התמונות בכלל הייתי מאושרת. מאוד רציתי להגיע במוצאי שבת האחרון, אבל לצערי לא התאפשר לי, לכן אני מאוד מאוד מחכה להופעות, וכמובן לדיסק.

ethnix1

New member
שלום לך תמיר

את השם שלי לא העלית ככה מהזכרון, הא?
אז תכיר- אני יסמין, נעים מאד
ואני מלווה אתכם ה-מ-ו-ן זמן, כמו כן גם הרשיתי לעצמי להקים לכם אתר.. (כי האתר שלכם קצת שיעמם אותי).. אני מאד שמחה לראות שנכנסת לפורום, מקווה שהמחשב של זאב יחלים מהר ,גם שלי בשלבי התאוששות מוירוס תולעת אכזרי! אני, כמו כולם מחכה להופעות ולדיסק.. <כמה צפוי מצידי> וכמו כן, מקווה שעוד תגשימו לכולנו חלום קטן ותארגנו מפגש למעריצים הותיקים לקראת צאת הדיסק.. מקווה לראות אתכם פה הרבה ואוהבת אותכם מאד יסמין

ברוך הבא תמיר

לפורום של הלהקה הטובה בארץ. אין מאושר ממני(וּמהאחרים) על המעשה שעשית(כניסתך לפורום והבהרת מס' דברים). גם אני חושב שאם מידי פעם תיכנסו כולכם ותכתבו פה,זה יעזור לנו מאוד להתעדכן בדברים שרצינו לומר. זה גם יעורר את הפורום בצורה מדהימה,והרבה יותר אנשים ייכנסו לפה(דבר שישמח את נטלי ואת כל הקבועים כאן). זהו להפעם.מחכה ומצפה לדיסק החדש שלכם ובעקבותיו להופעות: יוסי.

קלנדיה

New member
וואו כל הכבוד על היוזמה

אני מאד מעריכה את הזמן שהשקעת בכניסתך לפורום ומקווה שעוד נראה אותך פה ואת שאר חברי הלהקה. כח לחיי! המשיכו כך!
אוהבים אתכם

roylevy99991

New member
זה אני איתי

היי זה איתי סיני. אני שמח שאחרי השיחה עם תמיר הוא בהחלט יתייחס ברצינות לנושא ונכנס. אתם חייבים להבין שלאתניקס מאוד חשוב כל הקטע אך הם אנשים צנועים ומופנמים. זה כמובן לא המחשב שלי אני אצל חבר, אז רק מידי פעם אני נכנס ורואה מה שאתם כותבים, וכמובן שמחתי על תגובתו של תמיר. כולנן מחכים לשיר החדש ואני מאמין שהוא טוב כמו כולם.

יכול להיות שזה מתחזה?

כי היו כבר כמה כאלה שהתחזו לזאב. לי זה נראה אמיתי אבל הודעות מהסוג הזה צריך לקחת בערבון מוגבל בכל זאת יש תמיד כאילו שהתחזו לאחד מחברי הלהקה ואחרי כמה ימים יתברר לנו שדיברנו עם איזה תילאנדי ולא עם תמיר

ZGala

New member
o.k

בואו נחכה לזאב נחמה כבר מכירים סיגנון של ההוא...

ethnix

New member
אני אישית ממש לא מאמינה

שזה מתחזה!! זה גם הסגנון של תמיר קליסקי וגם איתי וגם רונן אמרו שהם דיברו איתו לפני זה..

s b e

New member
היי היי

אהלן איזה כיף! כל הכבוד איתי! מקווה שעוד ישנו פעמים כאלה! תודה תמיר נחמד שזכרת אותי שרית

poisener

New member
זה לא מתחזה

אתם יכולים להפסיק לדאוג, זה תמיר האמיתי. בדוק

למעלה