שלום לכולם!

B e r o N i k a

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! אני חדשה. אחלה פורום, אחלה דיונים. וכמובן ניקי! הכי מקסימה בעולם!

ערן1987

New member
ה-כי מקסימה שיש

ברוכה הבאה! ספרי לנו פרטים עלייך.. את יודעת,כמו בת כמה,מאיפה,שם כמובן וכדומה

ברוכה הבאה!!!

הפורום באמת מעולה!!! וניקול - הכי מקסימה בעולם!!!

shiray

New member
ברוכה הבאה!!!!!

תהני בפורום!!!!! וזה באמת פורום טוב... חחח מלא בחנפנים (סתם סתם תמשיכו לכתוב כמה כיף לכם כאל חוץ ממתי שהתעצבנתי שניקול לא קיבלה מועמדות לאוסקר....). ובאמת ספרי קצת על עצמך- שם (לי קוראים שירה למקרה שתהית), בת כמה (יש פה ממש ממלא גילאים שונים...), נעמה גם בטח תשאל מתי התחלת לאהוב את ניקול....

B e r o N i k a

New member
על עצמי!

אז ככה שמי ורוניקה, אני בת 16, גרה בתל אביב. עליתי לפני ארבע שנים מרוסיה, לכן יהיו לי הרבה שגיאות כתיב. נא לסלוח ולהתחשב. אני מואד אוהבת קולנוע. לאחותי יש מנוי לסינמטק והיא לקחת אותי הרבה לשם. שם גיליתי את ניקול ב"שעות", למרות שלפני זה ראיתי כבר גם את "מולן רוג'" וגם את "עניים..". ניקי מדהימה ב"שעות"! פשוט מדהימה. כשהלכתי לא ידעתי שהיא משחקת בזה (כי אז עוד לא אהבתי אותה) לא האמנתי שזאת היא. לדעתי זה תפקיד היכ טוב שלה. מאז אני אוהבת ומעריצה אותה. במובבן כששמעתי שהיא משחק אצל פן טרייר הערצה שלי גדלה עוד יותר. ראיתי את "דוגביל" פעמיים. סרט ענק!. קראתי הרבה על ניקול בפורומים רוסים, אבל אף אחד מהם לא הגיעה לרמה שלנו (התקבלתי, לא?) כן, ויש לי גם על מה להתוודות-עוד לא ראיתי את "קלוד מונטן", אבל יש אותו החודש בסינמטק והשבעתי את אחותי שתקח אותי. תודה על קבל פנים חמה וחביבה!

ערן1987

New member
לא ראית את "קולד מאונטן"!? זה כמו

להגיד שטום קרוז גבוה!

B e r o N i k a

New member
וכמו להגיד שהוא חתיך!

ובכלל לא הפסיד אישה הכי יפה בעולם! (אני כמובן מתכוונת לפן המפגרת)

shiray

New member
היי ורוניקה

16 אחלה גיל (חחח אני בת 17... יוווו עוד מעט את מתחילה ללמוד נהיגה חחחח בואנה זה מזה השתלט עליי הקטע הזה). כמובן שנבין כל שגיאת כתיב שתהיה לך! עזבי זה שכמעט בכל הודעה שהיא יש שגיאות בהקלדה ויודעים לא להתייחס בגלל שמקלידים מהר, אז ברור שנבין!!!! שזה לא יהיה מה שיפריע לך! אויי ואני מזה עשיתי לעצמי בושות- בכיתה י', כשהתחלתי מגמת קולנוע (מומלץ לכל מי שיש מגמה כזאת בבי"ס!) עשיתי מנוי לסינמטק ואולי הלכתי לסרט אחד כי לא ממש היה לי איך (צריך 2 אוטובוסים ואני שונאת 2 אוטובוסים כי אפשר להגיע נגיד בשעה ואפשר בשעתיים ואי אפשר לתכנן כלום...) וגם לא עד כדי כך עם מי (עוד מישהי מהמגמה עשתה מנוי אבל אני מזה שונאת אותה... ) ככה שעברה לה שנה וההורים שלי רק אמרו "טוב נו לפחות תרמנו כסף למקום נחמד...". ובאמת למרות שהתחלתי לאהוב את ניקול ממולאן רוז' ואז בהאחרים, ב"השעות" פתאום רואים קפיצה עצומה מבחינת המשחק!!! כמובן לא בגלל שרק אז היא למדה איך לשחק אלא בגלל שהתפקיד דרש הרבה יותר והיא פשוט הייתה מדהימה!!! למרות שאני אישית מעדיפה את המשחק שלה ב"דוגוויל" ששם פשוט הייתי בהלם טוטאלי ממנה! ואוקיי רוצי מהר לסינמטק לראות את קולד מאונטיין!!! וואיי ולא נעים להגיד אבל אם ברוסיה לא היה פורום ברמה של הפורום הקטן והדיסקרטי שלנו אז המצב די רע... חחחח עכשיו יסקלו אותי על חוסר הפרגון אבל אז יזכרו שיש לי איזה ממוצע של 80 הודעות בעמוד אז זה מזה לא ישתלם לסקול אותי (נכון נעמה?!
). האא וד"א כן- זה האורך הנורמלי של ההודעות שלי... be preper... ואם לירון גם בפורום אז בכלל אלה השרשורים הכי ארוכים בעולם.

ערן1987

New member
תכירי-זאת שירה.. הבחורה שכותבת

הכי הרבה מילים בהודעה אחת(חשבת פעם לנסות להגיע לספר השיאים של גינס?)

shiray

New member
חחחח בגלל זה הזהרתי אותה...

יווו לא נראה לי לירון נכנסה לפה מאז שורוניקה הצטרפה.. הילדה הולכת להיות בהלם... חחח ואני אהיה במוזאון של ספר השיאים של גינס אז אולי אני אראה להם את הכשרון שלי...... ובדיוק סיימתי עכשיו לכתוב מכתב טיסה- מסכנה זאת שתקבל אותו!!! היה מספיק לי לכל הטיסה לארה"ב... סתם סתם אלה 9 עמודים שרובם זה ציטוטים מ"דלתות מסתובבות" בגלל ששתינו מתות על הסרט הזה.

shiray

New member
חחח, רואה ערן????

נראה לי רק הוא ממש סובל מההודעות הארוכות שלנו... היה לי דיון עם לירון לגבי ארה"ב (היא הייתה שם לכמה חודשים טובים... האא ולא היית כשזה קרה- היא ראתה את ניקול בפרימיירה של דוגוויל בניו-יורק!!!!!) ואז עלה גם נושא הנהיגה והתעצבנתי מהכשלון בטסט הראשון שלי (אבל עברתי שני אז כבר לא אכפת לי שנכשדלתי בראשון!) ולערן לא היה כוח לקרוא הכל אז הוא רק ראה טסט ישר חשב שעברתי... חחחח סתם נפסיק. אבל די הגבתי לכל מה שכתבת בהודעה שלך, לא?

B e r o N i k a

New member
נכון!

מי זאת לירון הזאת שראתה את ניקי? אני לא מאמינה. ככה הלכה וראתה אותה?

shiray

New member
הכינוי שלה זה Kidmaniac Liron

תאמיני לי שכשהיא תתחבר תביני בול שזאת היא... ואני חייבת לזוז אז אני לא יכולה לחפש לך את השרשור הזה בארכיון, אבל את מוזמנת אם בא לך, ואם לא עוד שעה ככה אני חוזרת... והיא הייתה בניו יורק ושמעה שדוגוויל מוצג איפשהו ואז היא הלכה לשם ועמדה בתור לקנות כרטיסים ופתאום היא שמעה כמה כתבים מדברים על ניקול ואז היא קלטה שניקול באה וזו ממש פרימיירה רצינית!

Lanni

New member
הי! .. אני לא חדש פה

אני סתם עסוק מאוד בזמן האחרון
מבקר בפורומים בערך פעם בשלושה ימים

למעלה