שלום לכולם!

20ליאת

New member
שלום לכולם!

מישהו פה מכיר את השכונה "מישור הנוף"? טובה/ לא טובה וכו'? (לצורך קניית דירה באיזור)

שכונה מעולה

אני גרה כאן קרוב ל-12 שנה בקוטג'ים. השכנים נהדרים והאווירה טובה

חןשסק

New member
איזה ערסים בדיוק??

אני גרה כאן קרוב ל10 שנים... גם אם יש- הם בכלל לא מפריעים

SupeRonit

New member
נכון../images/Emo35.gifגם אני לא הרגשתי בהם

אם הם בכלל קיימים. (וברור שכן-אולי הצ'חצ'חים דוחקים אותם לפינה
)

חןשסק

New member
אז הם לא מהשכונה

אני מכירה את השכונה שלי מצויין, ואין כאן ערסים אכזריים שגרים פה. מה שכן ליד הגינות תמיד אני מוצאת התנחלויות של כל מני צ'חצ'חים שיושבים בגינות במרכז (ליד השולחנים של הפינג- פונג). לא מרגישים אותם.

SupeRonit

New member
שלום "שכנה".אני מהקוטג'ים,עוד מהזמן

שהם היו בתהליכי פיסטור.. אני מאוד מרוצה: מאווירה הקיבוצית מהשקט מיחסי השכנות ורק שתדעו שלפני שבועיים נתקעתי מחוץ לבית באמצע הלילה בלי מפתח-וחיכתי לאנס/גנב/ערס/משועמם/שתוי/שיכור/מסומם,שפשוט לא הגיע (הייתי בטוחה שתחושת הבטחון בשכונה,עוד תכניס אותי לצרות-אז הייתי על המשמר,כאמור לחינם). מציעה לך לשלוח מסר לamickyaa-הוא גר בבניינים,ואני בטוחה שהוא יישמח להמליץ לך על השכונה (ולמרות שנראה שבגיל 20 את צעירה מדיי-הוא אפילו ימליץ לך על בייביסיטר
).

SupeRonit

New member
כן.עם הרוח נושבת בעצים

והילדים היחפים שרצים מבית לבית. הכל נורא שקט ורגוע-רק לא שיתופי.

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif השכונה שיש לי בה הכי הרבה חברות

תראי,בשיא הכנות והאוביקטיביות אני אגיד לך כך: שתי השכנות נראות לי בסדר מבחינת האוכלוסייה. אך יש שתי דברים שהיו גורמים לי לבחור ב"מישור הנוף" (
-הוי,איך מיקי יהיה גא בי
): 1.האוירה-הרבה יותר שקט וקיבוצי פה..ב"נווה הדרים" הרבה יותר תוסס-ואני מדברת בעיקר על כך שרוב הבתים נמצאים על הכבישים החוצים (הקוקיה וברנשטיין) אצלנו יש רק כביש חוצה אחד (גיבשטיין) והבנייה עליו היא יחסית חדשה (בחיתוליה). 2.המרכז המסחרי:פיצה (יאמי,שימו לב איך זה הדבר הראשון שכתבתי
) ובכלל מאפייה נחמדת (ולא,אין לי שם אחוזים או אבא עובד),מספרה,מרפאה (ילדים ומבוגרים),חנות פיצ'קס קטנה (כלי כתיבה ומתנות) ומה שעושה את ההבדל-המיני מרקט אצלינו מול הסופר מרקט ב"נווה הדרים" (ואני לא צריכה להסביר את ההבדל בתורים ובעומס בין מיני לסופר מרכזי).

The Flash

New member
היי!

אני גר שם ובאמת יש ערסים קצת אבל אחלה שכונה בואו נעשה מפגש מישור הנוף....

Hii BiTcH

New member
רונית..

את גרה בקוטג'ים,מה את מצפה?!!? שהבית שלך יעמוד באמצע צומת?! כן הבניינים הם ליד הכביש החוצה אבל בקטנהה.. ויש פה ערסים אה וגם פרחות.

חןשסק

New member
אבל יש את זה בכל שכונה!

גם בנווה הדרים... בכל שכונה אפשר לעשות חלוקות כאלו (ואני כל כך שונאת את החלוקות האלה)- ערסים, פרחות, פריקים, סטייליסטים וכד'.

למעלה