שלום לכולם

שלום לכולם

סוף סוף אני נכנסת לפורום, המצב אצלי בעבודה בכי רע. אין מספיק כח אדם ואני ממש נקרעת מרב עומס. היום החלטתי שאני עושה הפסקה קטנה ונכנסת כדי לומר שלום ולספר חדשות: 1. לאחר שבועיים עם הנעליים יותם כבר התחיל לעמוד - נכון מדהים? הוא עושה איתן הכל, זוחל, מתהפך ועומד. ממש כייף גדול. דרך אגב כבר עברו 3 שבועות עם הנעליים. 2. יותם עושה לנו בעיות קשות עם השינה בלילה. הוא נרדם בערב רק לחצי שעה ואז מתנהלים מאבקים של שעתיים המלווים גם בבכי עד שהוא נרדם, וכל זה לא מונע ממנו לקום ב- 4.30 לפנות בוקר. אז אני כותבת מעייפות גדולה. כתבתי שאלה באתר של הורים וילדים, אולי משהו ידע לומר לי מה לעשות. הנקודה החיובית המשותפת היא האופי העקשן שהוא מפתח, עד שהוא לא יצליח וישיג את שלו, הוא לא יפסיק לנסות. קראתי מעט מההודעות, ממש כייף. כנראה שנוכל להופיע ביום שישי. אודיע מחר. לצערי אני מסיימת את ההודעה בנימה קשה, בדיוק עכשיו שמעתי שנהרג ילד בשדרות מפגיעת קסם ואמא שלו נאבקת על חייה, אז רציתי לאחל לה החלמה ובריאות ולצערי הרב חיים מאושרים ושלווים כבר לא יהיו לה. מאוד קשה לי להמשיך בעבודה.

חופית מקסימית

קראתי את ההודעה שלך ומעבר לזה שיותם מתוק בתמונה שאפשר לאכול אותו, הידיעה על הילד בשדרות ואמו, קורעת גם אותי לגזרים. איום ונורא. איזה מחיר כבד משלמים בארץ הזו כדי להצליח לחיות בה. צר לי על הבעיות בשינה של יותם, אבל זה לפעמים תקופתי. יכול להיות שזו תקופה של מעברים, הוא גדל, הוא משתנה, והוא גם מנהל מאבקים ומותח גבולות לאבא ואמא. נסו לחכות עם זה קצת ולראות איך זה מתפתח. זה יכול לעבור לבד ואם הבעיה תחריף, תאלצו להתייעץ או ללכת למעבדת שינה איתו שעל זה אני דווקא לא ממליצה כי היה לנו עם טל ניסיון מר עם זה. מקווה שיהיה לכל בית ישראל המשך יום שקט. יעל

לצערי

אני מכירה את האמא של הילד ובעלי בדיוק בדרך להלוייה רציתי לדעת אם מישהו יודע מה עם גלית ובנה שעבר את הניתוח . לרועי עדיין אין תאריך לניתוח כנראה שיהיה בעוד כחודשיים בנתיים אין מה לעשות אם הרגל רק לדאוג שהוא יפעלי את השרירים בקגל הזאת , מה שהוא עושה המון . יעל, למה כתבת שהיה לכם ניסיון רע עם מעבדת שינה אני ממש רוצה ללכת לזה אצל רועי מאז שהוא נולד אין 5 שעות רצופות של שינה .

Adoushi

New member
שלום לך אמא של נושי

על איזה ניתוח מדובר? האם ביקשת חוות דעת שניה? שלישית? אולי יש דרך למנוע את הניתוח? בן כמה רועי היום? איהאב

הניתוח של רועי

רועי היום בן 10 חודשים הוא זוחל והולך כבר עם עזרה של חפצים . הניתוח שהוא יעבור זה ניתוח של הארכת הגיד שלא אפשרי לעשות אותו כמו בגיל חודשיים פשוט בניתוח הזה חותכים את הגיד והקופסיות שכביכול "תפוסות" וכך יארכיו לו את הגיד הוא יצטרך להיות שישה שבועות בגבס שזה מאד מתסכל כי הוא ילד מאד פעיל ואח"כ סד. התיעצנו ען פורת וגם עם ויינטרוב וגם עם פרופ' מסורוקה שהוא נחשב ממש טוב ומטפל במקרים קשים ביותר באורטופדיה וכולם אמרו והסבירו על אותו ניתוח בדיוק עם אותו תהליך החלמה כך שהיום אנחנו בטוחים . בהתאם להצעתו של הרב פירר הרגשה וכמובן גם התיעצות עם יעל החלטנו לעשות את הניתוח אתל פור' ויינטרוב . הקופה שלי תחזיר לי את כל הכסף ( היה לי ויכוח רציני איתם ) וכך נפלה ההחלטה . עכשיו אנחנו בציפייה שיקבעו לנו ניתוח בסביבות גיל שנה שרועי קצת יעלה במשקל .

אמא של נושי - בקשר למעבדת שינה

טל היה נוחר מאוד בלילות. בסביבות גיל שלוש הלכנו למומחה לאא"ג לילדים, ד"ר ארי גירוא, מנהל מחלקת אא"ג לילדים ב"דנה" והוא המליץ על מעבדת שינה לפני ניתוח פוליפים. הלכנו למעבדה והם המליצו לחבר אותו לאלקטרודות האלה שבודקות את הנשימה והכול, אחרי שירדם. דווקא הוא נרדם מהר, שכבתי לידו והכול היה בסדר. אבל......... איך שהם התחילו להרכיב את זה, הוא התעורר והיו צרחות אימים. הוא תלש את האלקטרודות מהראש ומהגוף וצרח כמו משוגע. אחרי שנרדם שוב, חיכינו שייכנס לשינה עמוקה ושוב התחילו במלאכה. הוא שוב התעורר אחרי שכל האלקטרודות חוברו בעדינות כדי שלא יתעורר, אבל אז הוא צרח שוב ותלש ובכה ובעט ולא הסכים יותר לישון שם וצרח שהוא רוצה הביתה ובאחת בלילה חזרנו כלאחר כבוד עם הנסיך והשמיכה והמוצץ והמשכנו לישון בנחת בבית. בסוף לא חזרנו על הבדיקה. לא ניתחנו אותו והיום הוא בסדר גמור. לגבי גלית אמא של רועי, דיברתי איתה לפני שבוע והיא תשושה ובעיקר קשה לה עם הילד שרוצה לעמוד וללכת כל הזמן כי הוא כבר ילד שהלך לפני הניתוח וזו בעיה לא פשוטה. אני אנסה לדבר איתה היום. בין כמה רועי שלך?

דיברתי כרגע עם גלית בלנק

אמא של עמית. אתמול התבלבלתי כאן וכתבתי רועי במקום עמית... בכל מקרה, הם שורדים... המון טיולים בעגלה ברחובות ובקניונים. לא קל עם ילד שרוצה לעמוד וללכת כל הזמן והוא חייב לשבת. הם מתנחמים בעובדה שעברו כבר שבועיים ונשארו עוד ארבעה... היא אמרה שתשתדל להיכנס לפורום בערב.

Adoushi

New member
שלום חופית

איזה כיף לקרוא את העדכונים שלך. יותם מקסים. יש ללידיא תמונה באותה פוזה. היא כל יום מתעוררת, ועומדת כמו יותם ומתחילה לצעוק עד שאחד מאיתנו קם והולך אליה. נכון שזה נפלא? איך הם מסתדרים עם הנעליים! יש להם כושר התסגלות משהו! מקווים לראותכם במפגש.

חופית, גם יש לי השווצה

אמנם הבן שלך זוחל ואפילו עומד עם הנעליים והוא גם מגלה תכונות שבעיקרן חיוביות אבל הבן שלי מוכשר יותר. הבן שלי הגדיר ועדכן בשלושה ימים האחרונים 12 פעמים את המילה נודניק

Adoushi

New member
במפגש

מחר נראה מי הכי נודניק ומי הכי מפונק מהילדים!

למעלה