שלום לכולם

drassaf

New member
שלום לכולם

הייתי רוצה לדעת, אם אתם יודעים, מתי מתחילים קורסים להתנדבות באזור פ"ת.

UV 101

New member
ממש עוד..

שבוע... יכול להיות שאפילו פחות וכנראה שיהיה עוד קורס לקראת סוף הקיץ

amitp

New member
רגע, אתם שמתם לב לגיל?...

זה לא קורס 60 מה שנפתח?

UV 101

New member
וואלה...

אם אתה באמת בן 23 אז זה לא רלוונטי לגביך... הקורס הוא לבני נוער בלבד...עד גיל 18

../images/Emo104.gif אז קורס חובשים

(ומעלה). תתקשר למשרד הראשי למחלקת התנדבות/ קורסים/ לאן שיפנו אותך (בהתאם לכך שאתה כבר מתנדב או לא) ושם יוכלו לתת לך את כל הפרטים הרלוונטים. את המספר אני לא זוכרת אבל הוא מופיע באתר של מד"א.

d a n i e l 111

New member
אל תפרסמו פה מספרי טלפון...

מספיק אנשים "מצחיקים" רואים מספרי טלפון שמפרסמים (הפ אוהבים במיוחד את מד"א)...ומתקשרים סתם בשביל לעצבן...אז אל תפרסמו מספרי טלפון...מי שרוצה להתנדב...שילך לתחנה וידבר איתם שם... נ.ב. אם כבר אתם מפרסמים מספר טלפון...אז את שלכם...

../images/Emo104.gif את המספר שלי?

גם אם אני אפרסם בראש חוצות המכשיר שלי יהיה מת, אז אתה לא מפחיד אותי בציניות שלך
חוץ מזה שזה מספר טלפון שאמור להיות נגיש לציבור ועם חיפוש טיפה מאומץ ברשת אפשר למצוא אותו במספר גרסאות, זה לא המספר בחלונות הגבוהים... אני לא עד כדי כך מוכשרת...

amitp

New member
פרסום מספרי טלפון בפורום

כעקרון פרסום מספרי טלפון בפורום אינו מומלץ, ובמידה ומדובר על מספר טלפון של אדם פרטי (כן, גם אם אתם מפרסמים את מספר הטלפון שלכם) ההודעה תמחק. הסיבות- - אין לי אפשרות לוודא שאכן מדובר על מספר הטלפון של האדם שהוא מתיימר להיות ושאותו אדם הסכים לפרסום - גם פרסום תמים של מספרי טלפון ברשת כבר הביא להטרדות מרובות של המפרסם במידה ומדובר על פרסום מספרי טלפון של גוף ציבורי הנוהל גמיש יותר ואין לי בעיה עם פרסום מספרי טלפון של גוף ציבורי מוכר כמו מד"א. בכל מקרה אני חושב שכדאי להעלות את מספרי הטלפון הרלוונטיים לשאלות הנפוצות וזה יחסוך לנו את הבעיה.

amitp

New member
דניאל

אני סומך על מד"א שידעו להסתדר עם מגוון האנשים שמתקשרים אליהם (דרך אגב, את מספרי הטלפון של מד"א אפשר למצוא גם בדפי זהב או 144...).

d a n i e l 111

New member
אבל אנשים לא יתקשרו ל144

וישאלו: "מה המספר של מנכ"ל מד"א?" או "מה המספר של נהג כזה או אחר" אז אני חושב שלא צריך לפרסם מספרי טלפון של אנשים אחרים... אני רואה את המוקדנים מתעצבנים כשסתם מתקשרים בשביל לעצבן ולהפריע...

עמית, אם כך

אין מניעה לפרסם את הטלפון בפורום (למרות שלפרסם היא מלה קצת "מפוצצת"). מי שרוצה להטריד פשוט מטריד, ולא מחכה שיפורסם מספר טלפון באחד מאין-סוף הפורומים שיש ברשת.

amitp

New member
סלבו

כמו שאמרתי - מספרי טלפון (גלויים) של גופים ציבוריים אין בעיה לפרסם בפורום, בין היתר כי אין לי בעיה לוודא שמספר הטלפון אכן שייך למי שהוא אמור להיות שייך אליו ושאין התנגדות לפרסום. בקשר לפרסום של מספרי טלפון פרטיים - עקב יותר מדי מקרים בזמן האחרון של גולשים שהוטרדו לאחר פרסום פרטים (על ידיהם או על ידי אחרים) כדאי שמספרי טלפון כאלה לא יפורסמו בפורום. אפשר להעביר אותם במסרים. דרך אגב, דווקא אתה אמור להיות מודע לעניין הזה של איסור פרסום מספרי טלפון.. או שאתה כבר לא מתעדכן?...

למעלה