שלום לכולם

Timewalker

New member
שלום לכולם

אני בוגר מדעי המחשב ממכללה. אין לי נסיון תעסוקתי בתכנות או מקצוע הייטקי קרוב. מה הסבירות שאמצא עבודה בתחום בחודשיים הקרובים (לדעתכם) ואיך מתגברים על מכשול חוסר הנסיון? כמו כן הייתי רוצה לשאול מהו השכר שעלי לבקש בראיונות עבודה למשרות תכנות ללא נסיון. תודה.
 

JohnDoe5

New member
ובכן

לגבי הסבירות - הכל אפשרי איך מתגברים על מכשול הנסיון - הרבה אנשים שמסיימים תואר ומתחילים לעבוד מחפשים עבודה או בתחום התכנות או בתחום בדיקות התוכנה. פשוט תצטרך לעשות רושם טוב על המעביד. דבר נוסף שאפשר לעשות הוא להציע לעבוד מספר חודשים ראשונים בשכר יותר נמוך, על-מנת שזה יהיה שווה כלכלית למעסיק להעביד מישהו חסר נסיון ומצד שני זה ייתן לך הזדמנות להתחיל לצבור נסיון בתחום ולגבי המשכורת - תסתכל בקישורים למעלה, יש שם קישור לטבלאות שכר
 

ofirsd

New member
מה שעוד כדאי לעשות:

אני יכול להגיד לך שאני מצאתי עבודה בתחום התכנות רק אחרי שנה ו 7 חודשים מסיום הלימודים. בשלב מסויים הבנתי שאני צריך ללמוד טכנולוגיות חדשות, אז נכנסתי לתחום ה דוט נט והתחלתי ללמוד אותו. עכישו המצב טוב יותר בשוק, אבל זמקביל לחיפושי עבודה, תתחיל ללמוד טכנולוגיות חדשות, וכך גם יהיה עוד משהו שיעבה את הקורות חיים שלך. בהצלחה, אופיר.
 
למעלה