שלום לכולם

אפשר ש

New member
שלום לכולם

מסקרן אותי לדעת, איך יוצאים מהארון ה BDSM? האם זה כדאי, למי שמסתדר (לא רע אפילו) גם בלי? האם יכול להיות שפנטזיות יתגלו כאכזבות כשמנסים להגשימן?

gidionline80

New member
אתה ניסית

להטיס מטוס בהתכתבות????? לגבי ארונות קודם תצא מהארון האישי שלך אחכ כלפי חוצ

Pixy led

New member
בקשר ל"יציאה מהארון" ב-BDSM.

האם, לדעתכם, זה באמת הכרחי? במקרה האישי שלי אני אדם פתוח. אני אוהבת לשתף בחוויות שלי, ולכן גם רוב החברים שלי יודעים על העניין והעסוק שלי ב"קטע" הבדס"מי. אבל בסך-הכל... כשאדם הוא הומוסקסואל, נניח, ברור שהוא ירצה שהסביבה שלו תדע את זה בסופו של דבר - כדי שיוכל לחיות את חייו בגלוי (להציג את בן-הזוג למשפחה, ללכת יד ביד ברחוב וכו'). אבל אם מישהו אוהב BDSM, אין בזה ממש "עניין צבורי". הרי האדון לא מבקש להביא את כלתו לארוע המשפחתי שלו כשהיא כבולה בקולר, והמלכה לא דורשת מהעבד שיזחל על שש כל הזמן... בעצם, "לצאת מהארון" הבדס"מי זה לספר לאנשים אחרים על מה עושה לך את זה (למרות שבעצם יש גם רבים שמבחינתם זהו אורח-חיים של ממש), לא משהו שהכרחי כדי לקיים זוגיות נורמלית... הממ... מה דעתכם? אתם מבינים?

gidionline80

New member
זה לא ככ

הקטע הציבורי כמו שלב שנמאס להשקיע בלהסתיר ולהכחיש אקט של השלמה

Pixy led

New member
אבל איך זה קורה שנאלצים להכחיש?

הרי לא ממש באים אליך ושואלים: "שמע, גידי... ראינו אותך מוביל מישהי בקולר... יש משהו שאתה רוצה לספר לנו?"

calba 2

New member
לא יודעת. אני בדר"כ נהנית מכאב../images/Emo3.gif

חזק ואמץ חברי...צרפת תפצה על כך

calba 2

New member
אופס!

איזה דפוקים הצרפתים. היה עדיף להם פשוט לפתוח שקי שינה על המגרש וזהו. ביאסו אותי רצח!

calba 2

New member
כמו שאדוני היקר אומר תמיד-

"ישנן פנטזיות שצריכות להישאר פנטזיות" כמעט כל פנטזיה היא ברת ביצוע אבל לא כל אחת כדאי לבצע. אם אתה רק בהתחלה אז כדאי להתחיל מאוד לאט, צעד צעד. לפעמים הפנטזיות הן כ"כ מאסיביות וענקיות כאלו, שנעים לאונן עליהן ולפנטז אותן אבל תכלס בשטח הן יכולות לאבד את הקסם. אז התשובה לשאלך היא כן. פנטזיות יכולות להתגלות כאכזבות. בהצלחה

D o l f i n a

New member
הממממ אהממממ...

אני חושבת שאחד הדברים ששומעים הרבה מאנשים שמוותרים על הגשמת הפנטזיה הוא ש - "לא צריך להגשים הכל, מה יקרה כשתגשימי את כל הפנטזיות שלך והן יגמרו?" לא יודעת, בכל פעם שאני מגשימה פנטזיה מתעוררות בי עוד שתיים חדשות שלא העזתי לחשוב עליהן קודם, פה הכוונה לפנטזיות ברות ביצוע כמובן. ברור שיש פנטזיות שלעולם לא אגשים, פנטזיות מזיקות, פנטזיות שיכולות לפגוע בצד האחר, פנטזיות שאינן ברות הגשמה - כל השאר - "לעולם אל תגיד לעולם לא..." והאמת היא שרוב הדברים שאני מפנטזת עליהם עם עצמי, או עם אדם אחר, אלו דברים שלעולם לא אבצע, ואני מאוד נהנת מהפנטזיה גם מבלי לחשוב כיצד אני מגשימה אותה. ולשאלתך, המציאות בהרבה פעמים שונה מהפנטזיה, מבלי להיכנס להגדרות של טוב או רע - פשוט שונה. לפעמים זה מעבר לכל מה שדמיינת, לפעמים זה מאוד מאכזב, ככה זה עם פנטזיות.

Z o d i a c

New member
יציאה מהארון השוטים והמגלבים

היא לא משהו שבהכרח נחוץ לדעתי. החברים שלי למשל יודעים, אבל לא ממש מדברים על זה. למה? לא נוח להם? הם מסתפקים בכך שאני אוהב את זה, שכיף לי, זהו. פנטזיות יכולות ומתגלות לעיתים כאכזבה, אין זה עצר בעדי מעולם מלנסות להגשים אותן.

למעלה