../images/Emo163.gif../images/Emo13.gif
שלום
(עמית, חוצפן שכמוך! איפה ההתאמה לנשים?! למה רק בלשון זכר?!?!?
) * בן כמה אתה? 17. * מאיפה בארץ? קציר (נה"ז שקד, אזור שרון). * מתנדב / עובד? מתנדבת. * אילו קורסים או הכשרות עברת? 60 ותער"ן. * איך הגעת למקצוע? פתחו קורס בישוב שלי ואמא שכנעה אותי ללכת. * אירוע משמח שזכור לך ממשמרת/תורנות: ההורים הנחמדים של ילד שנפל מאופניו שהביעו את הערכתם הרבה אלי במיוחד כיון שהם היו בני הישוב שלי וזיהו אותי
* אירוע קשה/שהשפיע עליך ביותר: בינתיים לא היה לי כזה, תודה לאל, ומקווה שלא יהיה. * מה מושך אותך להשאר במקצוע? שאלה טובה. אין לי מושג. אולי ההרגשה שאני תורמת במשהו, או תחושת הסיפוק... * חולה שלעולם לא תשכח... הראשון. * הפאדיחה שלעולם לא ישכחו לך... אממ, לא פאדיחה שלי בדיוק, אלא יותר משהו שקרה לי... להגיע למד"א חדרה להכנה לתער"ן, לחכות חצי שעה ליד חדר ההרצאות, ללכת לדבר עם המוקדנים ולגלות שההכנה הייתה יום לפני ואף אחד לא טרח להודיע לנו על השינוי!!! מגעילים!! * מה עדיף, תאונת דרכים באמצע סופת גשמים ורוחות או העברה הבייתה, גברת בת 120 קילוגרם? כיון שלעולם לא יתנו לי לסחוב מישהו בכל מקרה, ואני שונאת גשם חזק ורוח, אבחר בהעברה. אבל אני משוחדת
* כתום, לבן או בז'? אני היחידה שלא הבינה את השאלה?! לא הבנתי את השאלה!! * מקדימה או מאחורה? (כשסוחבים את הכסא, סוטים!) לא יצא לי לסחוב כיסא, אבל אני מניחה שמאחורה. * צוות קטן ואינטימי או צוות גדול? מעולם לא הייתי בצוות גדול. קטן ואינטימי. * אתה נתקע עם חולה במעלית למשך חצי שעה, אתה - - פותח בשיחה על מצב הכלכלה בימינו
לא על הכלכלה, אבל פותחת בשיחה ידידותית. - מתעלם באלגנטיות - מחשמל אותו