שלום לכולם
לחדשים שהצטרפו אלינו וכמובן גם לכל הותיקים. מצטער שנעדרתי קצת מהפורום במשך השבוע האחרון בגלל המבחן. אני אשתדל לסדר קצת את הפורום בימים הקרובים...
בינתיים, במיוחד לאור העובדה שהצטרפו אלינו די הרבה אנשים חדשים בזמן האחרון חשבתי לפרסם סוג של שאלון שיתן לנו אפשרות להכיר קצת יותר טוב את האחרים.. אני חיברתי את השאלות כך שאתם, אההמ... מוזהרים מראש
סקר: * בן כמה אתה? * מאיפה בארץ? * מתנדב / עובד? * אילו קורסים או הכשרות עברת? * איך הגעת למקצוע? * אירוע משמח שזכור לך ממשמרת/תורנות * אירוע קשה/שהשפיע עליך ביותר * מה מושך אותך להשאר במקצוע? * חולה שלעולם לא תשכח... * הפאדיחה שלעולם לא ישכחו לך... * מה עדיף, תאונת דרכים באמצע סופת גשמים ורוחות או העברה הבייתה, גברת בת 120 קילוגרם? * כתום, לבן או בז'? * מקדימה או מאחורה? (כשסוחבים את הכסא, סוטים!) * צוות קטן ואינטימי או צוות גדול? * אתה נתקע עם חולה במעלית למשך חצי שעה, אתה - - פותח בשיחה על מצב הכלכלה בימינו - מתעלם באלגנטיות - מחשמל אותו
לחדשים שהצטרפו אלינו וכמובן גם לכל הותיקים. מצטער שנעדרתי קצת מהפורום במשך השבוע האחרון בגלל המבחן. אני אשתדל לסדר קצת את הפורום בימים הקרובים...