שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא יודע אם כולכם עקבתם אבל בחורה נחמדה בשם הדס העלתה בלי להתכוון בעיה שמטרידה אותי זמן רב: בעיה של מתחזים ומתחזות בפורומים לגרפולוגיה, ולא רק. היות שלבדוק את הפורום שלי קת קשה לי ואני גם לא אובייקטיבי, והפורום החדש של מיכל עוד בתקופת ימי החסד, בחרתי באקראי את פורום הגרפולוגיה בוואלה, תחת ניהולה של חנה קורן. היות שלא מומחה הנני למחקרים ולמסקנות, פשוט לקחתי באקראי דמות אחת מני רבות שגולשות שם, הדפסתי את מרבית הדברים שכתבה במרוצת הזמן שהיא שם, פה ושם תשובות שקיבלה. את כל מה שאני סורק להלן הדפסתי ישירות מהפורום. אם תחפשו את כל התמונות המודפסות בפורום תיווכחו להפתעתכם שהרוב אכן נמצאים, ואילו אחד או שנים ( אם זכרוני לא בוגד בי ) היו באותו מועד שאני הדפסתי, ולמחרת בבוקר יד נעלמה, כנראה של מנהלת הפורום שבידה הדבר, וכפי שתוכלו לראות גם סבותיה לדבר - מחקה זאת. אז, בלי מלים אני מעלה קבוצת הודעות, תוכלו להדפיס ולתייק ואם תרצו לפרש או לדון - הבמה לרשותכם. איך אומר ארז טל: "לא נגעתי"

ואחרונה באמת בסדרה - התשובה

הפיקנטריה כבר מאחורינו וזו התשובה מוגשת בעיקר כשרות לצבור וסדרה שלמה למי שאי פעם בעתיד יגלה סקרנות מה קרה הלאה. מאכזב משהו לא ? לפחות היתה כותבת היכן נפגשו צמד החמד ( אני מהמר על "קפולסקי" ) ומה כל אחת אכלה ולבשה, על מה ומי ריכלו ( בטח עלי ).

nili6

New member
התייחסות.

אני בוחרת להתייחס דווקא להודעה הראשונה מבחינת התוכן. הודעה שנראית לי חשובה ומעניינת ביותר. יש בה "אני" "אנחנו" , "אנו", "בא לי" (אני) בקיצור גוף ראשון רבים, וגם יחיד למי שזוכר משהו משעורי הלשון שלו אוליי כדאי להחליט? (במקרא זה נקרא לשון "הבה", לשון כבוד, כשאדם יחיד מתייחס לעצמו בלשון רבים). אז שנבין מי זה אנו? שפתאום מתפצל ל"אני"? או "אנחנו", שפתאום "בא לו"? כלומר- שוב יחיד? אבל חשוב יותר "אנחנו לא מנתחים כאן כתבי יד. אנו מאמינים שגרפולוגיה היא עניין רציני, ולאף אחד אין את הזמן להשקיע ובטח לא בכתב סרוק ועוד יותר בטח לא בכתב של ילדים" אז קודם כל לא בטח אלא וודאי. לאף אחד אין את הזמן להשקיע,- הכוונה לפונה , לשולח הכתב או למי שאמור לנתח אותו? לא ברור, למי אין "את הזמן" להשקיע אוליי גם כאן חלה טעות לשונית ובמקום לאף אחד צ"ל כתוב לאחד, או משהו בדומה? "לאף אחד אין את הזמן" שוב טעות לשונית יש לומר: לאף אחד אין הזמן הזמן: נושא ולא מושא ישיר כפי שנחשב בטעות. את לא יבוא לפני נושא פנאי.- כי- זמן יש לכל אחד ותמיד צ"ל: פנאי= זמן חופשי. אז זה צריך להיות ככה: גרפולוגיה היא עניין רציני ואנו מאמינים שלאף אחד אין הפנאי להשקיע... ווודאי לא... ועוד יותר וודאי לא..... אגב, סתם ככה באה לי פתאום שאלה: אם אתם לא מנתחים כתבי יד, מה בעצם אתם כן עושים? ולשם מה אתם קיימים? מה שכן,- גרפולוגיה היא עניין רציני. זה נכון. ועוד משהו: אתה באמת חמוד. וגם אינטיליגנטי ושאפתן. אבל בטח אתה כבר ממהר. אז אנחנו לא נעכב אותך עוד. ביי. צ'או.

nili6

New member
**

ואם סבא שלי, שהוא איש מבוגר ולא ילד יפקסס לכם, (לא כתב סרוק), אוליי בכל זאת יהיה אפשר?

קרןרווה

New member
אודי

אולי תשתף אותנו קודם מהי השערת המחקר כדי שנוכל לבדוק לאורם את הנתונים?

קרן, זה נורא פשוט

אני עוד לא סגור על הגדרות המחקר, אבל.. פתוח להצעות. במסגרת דיון על תופעת ההתחזות לקחתי דמות מסוימת שגלשה מדי פעם בפורום גרפולוגיה בוואלה, תוך נסיון להתחקות אחריה דרך שאלותיה ותשובותיה ולראות אם ניתן להגיע למסקנות כלשהם. אגב, ממש עכשיו, היום, הדמות הזו שאלה שאלה חשובה וממתינה לתשובה של מנהלת הפורום.

קרןרווה

New member
נו אז תעשה עבודה עד הסוף

תביא את היום ואולי אצליח להבין מה כיווני גישושך

Ramie

New member
הפתעה

בדקתי ב - 441 את מספר הטלפון המופיע בהודעה האחרונה שהדפסת. לפי 441 זהו מספר הטלפון במשרדה של חנה קורן בחיפה. לא חבל על הניר?

למעלה