שלום לכולם..

דינו20

New member
שלום לכולם..

אחרי המון המון שיחות במסנג'ר (לחלק לא הספקתי לענות) מאנשים מהבלוג הבנתי כמה דברים במהלך ההפסקה שיזמתי : א. לשים פס על כולם ב. אני כאן בשביל האנשים שאוהבים אותי ואני אותם ג. אני לא מכור (חשבתי ככה) אבל העברתי ארבעה ימים בסבבה בלי צורך לפתוח בלוג או להכנס לבלוגים בכלל. ד. לא מעניין אותי מה אף אחד יגיד לגבי החזרה אז אל תגידו כלום כי זה לא מעניין. ה. תודה לכולם אני אוהב אותכם ו. היום לקראת הערב יפתח השידור הראשון..(אני מתרגש...חחח סתם) יאללה מקווה לראותכם שוב. ביי לבינתיים

../images/Emo45.gif

דינווווווווווווווווו אנחנו מתגעגעים אלייךךךךך! תחזור תחזור!!!

tuti belg

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ah dino dino dino ata kaze maksim WELCOM BACK WE LOVE YOU AND DONT GO ANYWHERE STAY WITH US

2 סוכר

New member
רק מילה אחת...........

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש המשתמש נזרק על הצפה...........
2 סוכר(דניאלה)

../images/Emo12.gifמה אני בהלם? אני ידעתי כבר.../images/Emo12.gif

חיחיחחיחיחחיחיחי
דינו....
עזוב לא משנה .. חפיף..

ברוך שובך דינו ../images/Emo25.gif

כל הכבוד דינו על ההחלטה שמחה שהקשבת למה שאמרו לך במסנגר (ואני ביניהם)

I A F

New member
דינו כל הכבוד

דינו אחי כל הכבוד חיכינו ציפינו והינה אתה חוזר ובגדול ישר כוח ובהצלחה בסיבוב השני בבלוגים מ - I A F

כל הכבוד דינו...

אני שמחה שהחלטת לחזור באמת... ושהחלטת לשים פס ורק להינות כאן... זה רק בלוג מאמי אל תשכח... אז שים פס ענקקקקקקקקקקק על הכללללללללל... אוהבת חיילת משוקולד/ יערית
נשיקות וחיבוקים

../images/Emo39.gifשמחה שחזרתםםם!

אני חולה עלייך דינו טוב שאתה חזרת אלינו אני כבר התגעגעתי אלייך אח שלייייייי,תשים פס ארוך על כל הקנאים והמלכלכים את הפה שלהם פשוט לא להתיחס..!!!!!אני מאוד מאוד שמחה שחזרת אלינוווווו וחיילת אחותי אם את גם חזרת לבלוג אז באמתתתתתתתתת יופייייייייייייי עשיתם בראש שלא עזבתם אותנו........ אני חולה עליכםםםםםם ואני מוסרת ד"ש לכל מי שמכיר אותי וקבלו גם נשיקה ענקית מווווווואאאאאאאההה......

ירדנה55

New member
../images/Emo23.gifדינו כפרותתתתתת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אמנם לא היה לי חסך.. כי פתחת לי כל יום מצלמה במסנג'ר... חחחח אבל עדיין. כיף שאתה חוזר לבלוג !!! כל עוד אתה נהנה מזה. זה הכי חשוב. אל תשים לב לאף אחד שיש לו בעיה עם זה!!! מחכה לשידור
קרן

למעלה