שלום לכולם ,

the L i o r

New member
שלום לכולם ,

הייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר עלי לפי כתב היד, תודה

Ramie

New member
שלום ליאור

מאחר ואתה רוצה להיות עו"ד, אנסה לנתח את כתב ידך מנקודת המבט הזו. במילים אחרות, אנסה להבין איזה מבין התחומים השונים של עריכת דין מתאים לך. אתה אדם שמסוגל לארגן את דבריו ולהסביר את עצמו בבהירות. אתה גם בהחלט נהנה להופיע בפני קהל. לדעתי תסתדר היטב בבתי משפט. אתה מסוגל לראות כמה צעדים קדימה, וזה טוב. לדעתי אתה מתקשה לראות הקשרים מיידים של מצב מסוים וזה פחות טוב. במילים אחרות, אם תשחק שח, אתה מסוגל להעריך מצב נתון על הלוח ולנחש מה יהיה המצב בעוד 10 מהלכים. לא תוכל לראות את כל הפרטים הנוגעים למהלך הבא. אני מקווה שאני מבהיר את עצמי בנקודה הזו. אינך בעל דימיון מפותח מאד, אולם אתה בעל ידע כללי רחב ומתעניין בהרבה נושאים. אינך סבלני. לעולם לא תוכל להסביר לזוג מבוגר את מסתורי החוזה למכירת דירה שהם עומדים לחתום עליו. במצב כזה תאבד סבלנות לאחר 5 דקות והם לא יחזרו אליך. אינך נוטה להתפשרויות - חבל. לדעתי עורך דין טוב צריך לדעת מתי לוותר. אתה עלול לפתח הרגשת ביטחון עצמי מופרז שעלול לגרום לך לבצע מעשים פזיזים. תתקשה מאד לקום בבוקר שלאחר כישלון משפטי ולהמשיך הלאה. אתה נוטה לקחת כשלונות באופן מאד אישי וריגשי. לדעתי אתה גם מתקשה להפיק לקחים מהכשלונות. לא תתאים להיות עורך דין של חוזים. אתה אוהב סנסציות. מתאים לך להיות עצמאי. בהקשר זה זמן ההתמחות יהיה בעייתי מאחר שבהתמחות אתה צריך לקבל את מרות האחראים. אני אשמח לקבל משוב על הניתוח כיוון שאנני גרפולוג ותיק ואשמח ללמוד משגיאות. מאחל לך המון הצלחה בהתמחות

the L i o r

New member
היי רמי, קודם כל תודה

חלק מאוד מדוייק, ואם חלקים אחרים אני פחות מסכים. את החלק עם השח 10 קדימה כן ואחד קדימה לא, לא כ"כ הבנתי. בכל אופן אני אגיב באופן יותר ספציפי לאחר שאקבל חוו"דים נוספים.

נראה לי שבכתב יש ניגודים רבים.

למשל: בתמונת הארגון, במקומות רבים השורה משתסעת לקטעים ללא רצף אחיד ברור, ציפופי מלים, תנודיות - בעוד שבמבט על נראה כאילו שהתפקוד ההגיוני רציונלי שליט הרי ייתכן שמתחת לפני השטח יש כל מיני לחצים שעומדים בסתירה לכך, ואולי יש כאן מאמץ להסתיר אי אילו חולשות שלא משתלבים חלק בתמונה החיצונית הרצויה, האידיאלית. יש גם כל מיני תופעות חריגות בתיבנות עד כדי סטיות תקן לא קריאות כגון: שורה 4 א' "לשווא" א' שבנויה מקווים אנכיים ומזכירה דאבל וו'. אמנם, אינני יודע עדין איך להתייחס לתופעות הנ"ל ומשמעותן, אבל נדמה לי שתופעות 'חזקות' למדי לא קיבלו ביטוי במה שנכתב.

the L i o r

New member
תגובה לניתוח

לצערי אין כמעט תגובות אז אני אתייחס לניתוח שלך: 1.אני יודע להסביר את עצמי מצויין בכתב , בע"פ קצת פחות לפעמים 2.ביחס לדמיון, אתה די צודק 3.אני אכן מתעניין בתחומים רבים ומגוונים ובעל ידע דיי רחב 4.אני ממש לא אוהב קהל, ואולי אפילו קצת פוחד. אבל אם יש לי משהו להגיד ואני בטוח בעצמי בנושא,אין לי בעיה לעמוד מול קהל. 5.יש לי נטייה קלה לחוסר סבלנות אבל אני אף פעם לא מחצין אותה כלפי זרים(זה בא לידי ביטוי יותר ביחס לקרובים אליי מאוד) 6.אני באמת לוקח כל כשלון באופן קשה ,בכל הבטי החיים.פה קלעת בול. 7.ממש אין לי בעיה לקבל מרות, יותר מכך - בד"כ בעניינים לא מהותיים אני נוטה לא להתווכח גם אם אני לא מסכים עם האחראי. 8.לא מסכים גם לגבי הפקת לקחים, כן ביחס לביטחון עצמי מופרז ,לפעמים אך לא באופן גורף. 9.לא אף פעם לא ניגנתי בכלי מיתר(כן בפסנתר אבל זה היה מזמן)

למעלה