שלום לכולם

• פותח הנושא N3W
  • פורסם בתאריך

N3W

New member
שלום לכולם

זו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום הזה , והסיפור שלי הוא כזה אני כבר מספר ימים מחפש ולא מוצא איך כותבים ביפנית את המילה "רוכב" אז בבקשה ממכם אם למישהו יש מושג אני מאוד מאוד ישמח לקבל תשובה

רוכב כמו riding ../images/Emo35.gif

על סוס? אם זה חלק ממשפט אז אולי כדאי שתתן את ההקשר... יהיה לנו יותר קל לתת את המילה המתאימה.

שרית(^_^)

New member
תנסה להיות יותר ספציפי

לאיזה "רוכב" אתה מתכוון ? בעיקרון, המילה הכי כללית לרוכב לקוחה מאנגלית ונכתבת ככה (בקטקאנה): ライダー אם כוונתך לרוכב סוסים, למשל, אז זה: בקאנג'י: 騎手 בהירגאנה: きしゅ ברומאג'י: kishu

N3W

New member
קצת יותר פרטים

אני מעוניין לרשום את צמד המילים "ghost rider". הורדתי מאיזה אתר תמונה שיש שם סימנים של כל מיני מילים וצירפתי אותה לכאן ,אני מעוניין לדעת איך רושמים גוסט רידר בצורה הזו ולא בשפה עצמה ששם זה יוצא מספר אותיות .

ayumi3000

New member
קאנג'י

נראה לי שבקובץ הזה הקאנג'י הזה בעצם סינית ולא יפנית למרות שיש כמה זהים כמו ירח.

GnomeBubble

New member
אל תסתמך על התמונה הזאת

האותיות שיש שם, לפחות רובם, קיימים באמת ביפנית (למרות שהאותיות היפניות והסיניות הן דומות, חוץ מהבדלים מסויימים באופן הכתיבה ומכך שיש הרבה מאוד אותיות סיניות נפוצות שלא משתמשים בהם ביפנית), אבל מי שכתב את זה לא יודע לא יפנית ולא אנגלית: על הקאנג'י של גזע (עץ) הוא רשם Fuck (?) ויש כמובן את המילים באנגלית Streng, Maniage, Beliefe וכמובן Smattily (מה שזה לא יהיה).
כדי לכתוב רוכב-רפאים הייתי בוחר באחד מהבאים, תלוי איזה קונוטציה אתה רוצה להעביר: 霊騎士 - reikishi - אביר רפאים 霊騎兵 - reikihei - פרש הרפאים (פרש צבאי בחיל הרגלים) 霊騎手 - reikishu - רוכב רפאים (רוכב רגיל) אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה, כי יש לאחרים יש אולי הקשר יותר מודרני ממה שאתה מחפש.

N3W

New member
אני יחדד את הבקשה שלי

קודם כל אני רוצה להודות לכם על העזרה שלכם. בשבוע הקרוב אני אמור לקבל אופנוע חדש שכמובן שיכנס ישר לצביעה. אני מעוניין לרשום עליו באותיות יפניות/סיניות "גואסט רידר" שאומר בעצם רוכב רוח רפאים . הכתב שאני מעוניין בו הוא בגדול הכתב שיותר יפה , זה שכל הבחורים הטובים עושים קעקועים באותו סגנון כתב , פחות מעניין אותי כל המסורת וה"מסביב" אני רוצה שזה יראה טוב לעין. בתודה מראש שוב

GnomeBubble

New member
אז פשוט תבחר את מה שנראה הכי יפה

מההצעות שנתתי לך. או בכלל כל צירוף כלשהו של אותיות שנראה יפה. ממילא רוב האנשים לא ידעו לקרוא את זה, ויאמינו לכל מה שתגיד להם שכתוב שם.
בכל מקרה, לך תחפש את האותיות שרושמים כאן באתר קליגריפה. אתה רוצה כתב קליגרפי שנראה טוב ולא פונט דפוס כמו מינצ'ו.

N3W

New member
????

מה זה אתר קליגריפה?? (קישור יכול לעזור המון

למעלה