שלום לכולם!

טולה15

New member
שלום לכולם!

היי! קוראים לי טל, אני בת 15. אני מתלבטת אם להצטרף למיכא"ל או לא... אתם יודעים מה זה, אז תספרו לי בבקשה קצת על זה... זה עוזר? אתם הייתם ממליצים לי ללכת? תודה לכולכם
ביו'ש

yossi iv

New member
ממליץ בחום...

נו טוב.. אני לא אוביקטיבי, אבל בכל זאת..

תשובתי ../images/Emo101.gif

שלום טל, ראשית כל הכבוד שאת שואלת על הפרוייקט זה כבר מראה את גישתך לפרוייקט, שנית יש הרבה בני נוער כמוך ששואלים את השאלות אללו האם כדי לי ללכת למיכא"ל ?, האם ייצא לי משהו מזה? מה זה בכלל מיכא"ל? וכו' וכו' פרוייקט מיכא"ל - מיצוי כישוריים אישיים למצויינות ז"א בפרוייקט את לומדת כילים נכונים ללמידה עצמית, מתמטיקה אנגלית את גם לומדת חשיבה מדעית מודרנית, מוזיקה, קורס טייס, מחשבים- אינטרנט, זיכרון, יצרתיות , קבלת החלטות וכו' וכו' אז ... מה כל כך מיוחד בפרוייקט הזה?? המיוחד בפרוייקט הזה זה שאיפלו אם את כל כך מצליחה בלימודים זה שווה את זה כי את לומדת דברים חדשים את מעשירה את הידע שלך בהרבה הרבה דברים חדשים שאני בטוחה שאם לא תיהיה בפרוייקט את פשוט תפספסי את זה כי אני בטוחה שבאף פרוייקט או מוסד אחר בארץ ילמדו אותך את השיטות היחודיות. למרות זאת, פרוייקט מיכא"ל לדעתי ממש פרוייקט מיוחד הוא יכול לתרום לך רבות באיזה שהו צד שונה של החיים, את פתאום יכולה לגלות דברים שונים ומגוונים על החיים שלא ידעת אותם לפני כן לכן, אני ממליצה לך ללכת ולנסות להצטרף לפרוייקט.
רבה

למעלה