שלום לכולם!

Toxic Boy1

New member
שלום לכולם!

רציתי לדעת אם יש כאן אספנים של סינגלים משנות ה-90, והוא מוכר אותם? תודה, ושבת שלום לכולם!

בּני

New member
תגדיר סינגלים משנות ה-90...

ברוך הבא, נשמח אם תפרט קצת, איזה סינגלים אתה מחפש והאם מדובר באוסף? ושאלה אחרונה, אתה מחפש CDS או ויניל? בּני

בּני

New member
ואם כבר מדברים על מוסיקה!

היום נסעתי לקחת תקליטים מבחור שהגעתי אליו במקרה דרך האינטרנט. אף פעם אני לא יודע למה לצפות כשאומרים לי "בא תקח תקליטים" אבל הפעם היה מדובר בערמה ענקית, כ-170 תקליטים ש-99% מהם ישראלים! והכי חשוב: לפחות חצי מהם עדיין אין לי (בעצם כבר יש לי
). יום מוצלח... שלושה תקליטים מכל הערמה לא היו ישראלים... אחד של מדונה (מי שמעוניין שיגיד) ושניים של להקה מוזרה, שלא שמעתי אף פעם את השם שלה... ABBA או משהוא כזה... פיתון, קיפוד, מה אתם אומרים על המקריות?

Mercyful God

New member
וואי וואי , תתחדש !

איזה אושר . תגיד , יש לך איזה נתונים פרועים לגבי כמה תקליטים ישראלים ישנם ?

kipod2

New member
תתחדש!

קשה לי לחשוב על מישהו שיוותר על 170 תקליטים..... איזה תקליטים של ABBA קיבלת?

אם ככה, ובהכירי את אורך המדפים,

אני מבין שמעכשיו ועד שתעברו דירה האוסף מוקפא? והשאלה של גוד מעניינת באמת - יש נתונים מסודרים על אילו תקליטים יצאו, מה יש וכו'? יש איזה קטלוג מסודר? אם לא, כדאי להתחיל להכין קובץ לקטלוג, לא?

בּני

New member
תקליטים

אני דווקא יכול לחשוב על מישהוא שייותר על 170 תקליטים... אומנם ברוב המקרים לא מדובר על כמויות כאלה אבל גם זה קורה. זה נחמד לקבל כל כך הרבה תקליטים ביחד אבל גם אחד לבד זה כיף. מדפים אפשר להעריך, טוב נו אז אין כל כך לאן... באמת שמתחילה בעיית מקום, נצטרך לארגן עוד מקום אבל להקפיא??? שומו שמיים!
לגבי נתונים, עדיין לא הצלחתי למצוא קטלוגים מסודרים. במהלך השנים, בנוסף להד ארצי ו-CBS היותר ידועות הוצאו תקליטים ע"י הרבה חברות תקליטים, חלקן לפני קום המדינה, חלקן לתקופה קצרה מאוד ועדיין לא הצלחתי למצוא נתונים מאורגנים. אפילו להד-ארצי אין אתר עם המידע... פה ושם יש אתרים פרטיים עם מידע, למשל אתר שכולל את כל הפסטיבלים השונים שהיו בארץ או mooma שמתיימרת להיות אנציקלופידת מוסיקה, יש שם המון מידע אבל גם הרבה מאוד חוסרים ואני שולח להם מדי פעם חומר על תקליטים שיש לי שאינם מופיעים במאגר שלהם. עוד מידע אפשר להוציא מהתקליטים עצמם, שפעם היה נהוג לפרסם על גבי העטיפה שלהם מוצרים נוספים של אותה הוצאה. אבל שנה הם לא יכלו לכתוב... אצלי, הכל מקוטלג במסד נתונים קטן תחת ACCESS (הכל חוץ מהתקליטים מהיומיים האחרונים
) אבל אין לי גרפים מדהימים כמו של פייטון... ולגבי ABBA, התקליטים הם:
Greatest Hits Vol2
ABBA THE ALBUM. שניהם בהוצאת CBS.

בּני

New member
ואני מעריך שלא יספיק המקום*** ../images/Emo3.gif

אחרי שהערכתי את המדפים... פעם הבאה אני אנסה להאריך אותם...

oren*

New member
תתחדש ../images/Emo48.gif אתמול בביקורי בחנות של

גל-ים זכיתי (אחרי זמן רב) לשמוע תקליט מתנגן. בדרך לאוטובוס נכנסתי לחנות דיסקים וקניתי את דני רובס והלהקות הצבאיות. כחלק מהאוסף שלי אני קונה גם תקליטים עם לוגואים של חברות ישראליות (הצגתי כאן את התקליט של "דן - אוטובוסים"). מצורפת תמונת תקליט נוסף של בנק דיסקונט (תקליט קטן - 33 RPM), איזה עושר צבעים ואיורים...

בּני

New member
אכן ../images/Emo99.gif

חבל שלא ידעתי קודם... אבל מעכשיו אני מבטיח לשמור לך תקליטים עם לוגואים של חברות ישראליות. ואגב, יצא לך לראות את הכוסות החדשות של קוקה-קולה לכבוד אליפות אירופה בכדורדל? על קניית שמנית קוקה-קולה מקבלים שתי כוסות מקסימות בעיני.

oren*

New member
בהחלט, וגם השלמתי את אוסף 6 בקבוקי

החצי ליטר עם התוויות המיוחדות (אתמול קיבלתי מזוודת קרטון לאספנים עם חריצים להכנסת הבקבוקים). קוקה-קולה ישראל לא מאכזבת אותי השנה

oren*

New member
../images/Emo2.gif יפהיפה.

אם במקרה תמצא את אחיו התאום, מחכה לו בית חם ואוהב

גל ים..

New member
ורגעעעעעע הכי חשוב לכל הבנות של

הפורום אורן מקסיםםםםםםםם וחתיך עם עיניים משגעות... ואבוי לך שלא תחזור לבקר אותי שוב... דרך אגב יש לי עבורך עוד משהו של קוקה קולה מצאתי ...אחד מטבע והשני זה קופסת פלסטיק ומחפשת עוד דברים .. שבת נפלאה לכולנו.. גלי

oren*

New member
מה זה לא תחזור? אני מתכנן לבוא כבר

ביום ראשון

python 4

New member
המממ... אני משתתף בצערך.../images/Emo140.gif

תראה למשל אני, כשאני מקבל ערימת בולים בנושא סיפורי ילדים, ופתאום רואה שם 2-3 בולי לחם שלא קשורים לשום דבר, גם אני מתאכזב קשות. אבל אל דאגה! אני, לב טוב שכמוני, ישמח לפטור אותך מעונשם של שלושת התקליטים הלועזיים (חוץ מזו של נו, מדונה, הרי גם לי יש גבולות של טעם טוב). בוא נחליף! יש לי תחושה מיסטית מוזרה שאתה מעוניין בתקליט שברשותי. אגב, מצאתי שני פנסי חירום אצלי בבית, אחד אני שומר בשבילי (בכל זאת יש לי גם צרכים, אתה יודע) ואחד אני מוכן לתת לך, תמורת 5 שקלים בלבד (אני שובר שוק). ניפגש בחפצי-בּה? ומזל"ט על הגדלת האוסף!

בּני

New member
נראה לי הגיוני...

את המנורות אתה יכול לשמור... לגבי התקליטים, הבטחת לי רשימה מחודשת לא? וה-ABBA יועברו לך ולקיפוד בחפצי-בה... אתם תצטרכו להחליט על החלוקה

python 4

New member
אה מצויין.../images/Emo24.gif

כבר החלטנו על החלוקה - אני מקבל את התקליטים וקיפודי את העטיפות. לא ככה? הממ.. אולי תומר יהיה מוכן לקבל את תאורות החרום! אני אערוך רשימה במיידי, אל דאגה.

Toxic Boy1

New member
שוב שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מחפש סינגלים של הלהקה שהצליחה מאוד בשנות ה-90 ושמה אייס אוף בייס! הלהקה הפציצה בלהיטים כמו All that she wants, The sign, Happy Nation, Don't turn around בשנים 93-94. למישהו יש אולי סינגלים? תודה רבה לכולם! אשמח לתגובות

למעלה