שלום לכולם!

אנדריאל

New member
שלום לכולם!

אני בפורום הזה פעם ראשונה ואני לא יודעת מה אחוז הבנים כאן-אבל בכל אופן רציתי לשאול את דעתכם. אם בחורה מתלבשת חשוף-שזה חולצות בטן קצרות ,גופיות עם גב פתוח וכאלה(שלדעתי זה בסדר גמור ולא "חשוף" ) ,האם גברים שרואים אותה ישר חושבים שהיא "שרלילה" ולא לוקחים אותה ברצינות...???????? ואם מישהו מתחיל עם בחורה כזאת אז זה רק בגלל שהוא רק רוצה ל**** אותה וזהו????? אני אישית חשבתי שכבר עברנו את ימי הביניים ובטמפרטורה של 35 מעלות שרף מותר אפילו ללכת ערומה-אבל מסתבר שרק אני חושבת ככה... וזה לא קשור לאם הבחורה יפה או לא כל כך-אני שואלת באופן כללי...

לדעתי

לא נראה לי שזה הפורום הנכון אבל ממה שאני שומעת תמיד יגידו על בחורות שהולכות חשוף שהן זולות לדעתי כל אחת צריכה ללבוש מה שהיא אוהבת ומה שהיא מרגישה איתו נוח.

DREAM111

New member
היי אנדריאל אז קודם כל אני לא בטוחה

שאת מתכוונת לנשים מלאות/שמנות אבל שמחה ששאלת אני אומר את דעתי בנושא. תראי אישית אני לא אוהבת את החשפנות הזו ואין זה משנה איך אותה בחורה נראית. לדעתי יש איפשהו את הצורך לשמור קצת מתח לא לתת את הכל על מגש של כסף ולהציג לראווה את הכל. אם גברים חושבים שהיא שרלילה
אני לא יודעת אם שרלילה אבל אני חושבת שגברים חושבים שמותר להם יותר בגלל שאותה בחורה מציגה את כל מרכולתה. אני מאוד מגנה את זה כי אינני חושבת שכל צורת מלבוש וכמה שלא תהיה פרובוקטיבית נותנת אישור לרמיזות וניסיונות נגיעה. בטוחני כי יהיו רבים שיקחו גם בחורה שמתלבשת בצורה חשופה ברצינות ולא רק בקטע של ... ברוכה המצטרפת.

למעלה