שלום לכולם..

TRIPLEfnH

New member
זו הייתה שאלה רטורית

מי שהוא עם קב"א פחות מ 52 ספק אם מסוגל להפעיל מחשב. אני לא יודע מי אתה מכיר כאן עם קב"א 52 - אבל הם כנראה עשו את המבחן בזלזול או (אם הם בנים) ששיחקו אותה טמבלים בראיון אישי.

הרושם שקיבלת מעוות לחלוטין

במקום לתקן את מה שכתבת אתה מגזים את זה עוד.

1234aaa

New member
הממוצע זה 50..

סתם שתדע. אגב ציון הדפ"ר [שיש לו משקל גדול על הקב"א] כמו הפסיכומטרי נקבע יחס לאחרים באותו מחזור ככה שלא יכול להיות לכולם 56. אגב לשר הבטחון שלך יש 48 או 49..

TRIPLEfnH

New member
מי מדבר על ממוצע ?

הממוצע 50, סו ?? להזכיר לך שכותבת השאלה במקור מדברת במושגים של עתודה ורפואה. אם היא הייתה מביעה דאגה שלא תקבל 550 בפסיכו (והממוצע הוא 535) אז גם מישהו היה לוקח אותה ברצינות ? ולשאול מופז יש קב"א 49 ?? אתה רוצה לחשוב על זה קצת ?

TRIPLEfnH

New member
אממ ???

שינית את הכותרת או שזה היה "ראשונה ואחרונה" כל הזמן ?

אי אפשר לערוך הודעות בתפוז

לא מנהלים וגם לא הנהלת הפורומים. שמור על רמת הדיון בפורום.

TRIPLEfnH

New member
ok אז אני עיוור

אני בעד שמירת רמת הדיון אבל באמת אפשר לקיים דיון האם לשאול מופז יש קב"א 49 ??

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif זה שהיא מדברת על עתודה

ואוניברסיטה לא אומר עליה כלום. הייתה לנו מישהי בקורס שחלמה על על עתודה רפואית, אבל היא הייתה מממממ איך אני אגיד את זה...... לא מספיק טובה בשביל זה. אני בספק שהיא עברה את ה 500 בפסיכומטרי. <היא קיבלה איזה 470 בסימולציה בסוף> זה שבן אדם רוצה משהו, לא אומר שהוא מספיק טוב למשהו הזה.

TRIPLEfnH

New member
אני לא בטוח...

שלא יותר קל להוציא קב"א 52 מפסיכו 500, למעשה אני אפילו דיי משוכנע בכך. הממוצעים הם 50 בקב"א ו 535 בפסיכו ככה שאנחנו מדברים על סביבות הממוצע, אבל... אם את לוקחת בחשבון איזה יצורים מוזרים יש בצה"ל ומהווים את מגזר הקב"א של מספרי הנעלים, בואי נאמר שאני לא חושב שהם עושים פסיכומטרי.

טובב תודה!

סבבה חברה תודה על העזרהה!! ביי ביי ובהצלחה עם כל הלימודים והפסיכומרי..:)

למעלה