שלום לכולם..

שלום לכולם..

היי.. אני קצת תקועה פה בפורום.. אני בת 17 (כן, רק..) ו.. יש לי עוד מעט צו ראשון. אני רוצה שתהיה לי קאבה גבוהה ואמרו לי שכדאי לי ללמוד למבחנים של הצו בעזרת כל מיני תרגילים כמו של פסיכומטרי רק ברמה יותר נמוכה ובלי כמה דברים.. אני יודעת שאני לא אמורה ללמוד למבחנים האלה אבל אני רוצה לקבל עתודה וללמוד רפואה באוניברסיטה. אניוואי מי שיכול להביא לי אתר עם תרגילים או להמליץ לי על ספר יעזור לי מאודד!! ו.. מצטערת שנדחפתי ככה לפורום שלכם.. תודה מראש..ליאת:))

ginni

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל.. למבחנים הפסיכוטכניים יש ספרים שעוזרים לתרגל... אני לא מכירה אבל אולי יש פה מישהו בפורום שכם מכיר. ואגב.. המבחנים קובעים את הקב"א.. כאשר לעתודה צריך מעל 52. כדי להתקבל לעתודה ברפואה, ולעתודה בכלל צריך להיבחן גם בפסיכומטרי ואם את כרגע בי"א אז כדאי לבנות על מועד אוקטובר של כיתה י"ב. לעוד מידע על עתודה רפואית אני ממליצה להיכנס לפורום עתודה - מספר 159, יש שם מאמרים מעולים על המסלול וכמובן שאת מוזמנת לשאול גם בפורום. שיהיה בהצלחה!!

תתרגלי בעיות כמותיות

תחזרי על הנוסחאות של אחוזים, תנועה, יחס וכו' לשאר הדברים קשה להתכונן, זה כל מיני מבחנים בנושא צורות.

TRIPLEfnH

New member
אין לך מה לדאוג מהקאבה.

כל "נוד" מוציא 53 ומעלה ואם את בכלל מעזה לחשוב על רפואה באונ' את 55\56 בטוח.

ginni

New member
קב"א

וזה ממש לא נכון מה שאמרת אסור לבוא למבחנים הפסיכוטכניים בגישה מזלזלת... ואין שום קשר בין זה שהיא רוצה ללמוד רפואה לקב"א שלה.. שום קשר

TRIPLEfnH

New member
אה, וואלה ?

היא אמרה קאבה, אני ציטטתי. לא אמרתי לבוא בגישה מזלזלת, אבל 52 ? (שם אצבע על העין)

XnirX

New member
TRIPLEfnH צודק

אין כזאת בעיה גדולה להוציא מעל 52 , וממש אבל ממש לא צריך להתכונן לזה ותכלס ,שאלות פסיכוטכניות לא מתקרבות לשאלת פסיכומטריות.. ברמתן . אם את משהו שיעזור לך תחזרי על מתמטיקה בסיסית .. אבל רמה פסיכומטרית היא קצת היסחפות לדעתי

ginni

New member
תתפלא...

יש כאלה שגם 52 קשה להם להוציא...
נכון שזה לא מבחנים קשים בכלל... ונראה לי אחרי הפסיכו אני כבר לא לחוצה משום מבחן בכאלה רמות.. גם לא מהבגרות שהייתה במתמטיקה
אבל עדיין יש כאלה שמרגישים יותר טוב אם הם מתרגלים קצת לפני... לא שיש ממש סיבה. בכולופן הרצתי חיפוש בארכיון כי כבר היה שירשור כזה פעם על ספרים לפסיכוטכני.. משום מה לא מצאתי..
אם מישהו זוכר וימצא לה לינק זה יהיה אחלה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif לגבי הקב"א-

נכון שיש מלא אנשים, שיש להם קב"א מעל 52... אבל, מה הזילזול הזה באלה שיש להם פחות
מה לעשות- יש גם אנשים שיש להם קב"א מתחת ל 52, וגם הם אנשים, שלא מספיק שידפקו בתפקידים דפוקים לרוב, אז בנוסף גם אתה תזלזל בהם ? ... קצת רחמים
ואכן אין שום קשר בין זה שהיא חושבת על רפואה, לבין הקב"א...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אני יודעת שאת לא-

אבל יש פה אחד שהגיב במהלך השירשור שהוא כן....

TRIPLEfnH

New member
בדוגרי...

יש כאן מישהו שאין לו קב"א 52 ומעלה שכולכם משחקים אותה ?

מה אתה מצפה?

שמישהו יכתוב "כן, לי אין"? אמנם אין הרבה כותבים אבל יש פה מאות גולשים ביום. אני אישית מכיר 2 גולשים בפורום עם קב"א פחות מ 50.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif באמת ../images/Emo35.gif מי ../images/Emo35.gif

סתם סתם
אממממ אני מכירה אנשים שיש להם קב"א דפוקה, זה לא משנה את העובדה שהם אנשים נחמדים... למה סתם לזלזל ?

למעלה