שלום לכולם

שלום לכולם

פוטרתי מעבודתי השבוע. יש לי 7 שנים נסיון בפיתוח RT Embedded הבעיה היא שיש לי שלושה ילדים קטנים מאד (ילדה בת שנתיים וחצי ותאומים תינוקות). אני מוגבלת מבחינת השעות ואין לי אפשרות לעשות שעות נוספות. בעבודה הקודמת התקבלתי כשהיתה לי ילדה אחת, עבדתי עד 16:00 אבל התחלתי לעבוד בשש וחצי כדי לעשות משרה. עכשיו אני לא מסוגלת לעשות את זה כי בבית העומס מאד גדול. איזה סיכוי יש לי למצוא עבודה בנתונים כאלה? חייבת לציין שהרזומה שלי די יפה, יש לי תואר מאוניברסיטת ת"א, עבדתי בחברות מוכרות, יש לי נסיון במספר פרוטוקולים, עבדתי מרמת הדרייברים ועד לרמת הSNMP AGENT, יש לי המלצות (אני מקווה שאוכל לאתר את הקודמים גם כן) והבעיה היחידה זה נושא הילדים. עכשיו כשפוטרתי אמרו לי שהיו קיצוצים, אבל פיטרו רק אותי (מה זה אומר?). תודה למי שיענה לי.

TheReverend

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית, אולי יש לך עילה לתביעה. נסי להתייעץ עם עו"ד(אולי בפורום חוק ומשפט? או בפורום חוקי היי טק). שנית, בגלל מגבלת השעות שלך את צריכה לחשוב על כיוונים אחריםץ עבודה כאשת הייטק לכל דבר לא אפשרית עבורך אז עוקפים. אולי ייעוץ? אולי חצי משרה? אולי תפקידי ניהול? אולי הוראה? ואולי אפילו תשקלי לחזור ללמוד לתואר שני. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

למעלה