שלום לכולם

תודה אסף ../images/Emo24.gif

יש לי המון תמונות והמון סיפורים שקרו לי אעשה סדר ואעלה כמה בשבילך בינתיים אני שולחת לך תמונה של כמה מהפיתוחים היפים שיצאו לנו וזיווג בזמן אמת בין טורף ונטרף

כן רתיק היא יפיפיה אמיתית

בהזדמנות אעלה עוד תמונות שלה היא נורא אוהבת להתעמל ולהיות בתנוחת הנר לדוגמא

פיתון מרושת זה נחש דרום אמריקאי

שבטיפול טוב יכול להגיע לאורך של 10 10 וחצי מטר הממוצע הוא 6-7 אני לא יודעת מה תוחלת החיים שלהם אבל היא חיה 7 שנים בגן ועוד שש או שבע שנים אצלי ואצל יעקב בתערוכות ובבית

פיתון מרושת זה נחש שמקורו באסיה.

ביבשת אמריקה יש מין(Loxocemus bicolor) אחד שעדיין לא ברור אם הוא פיתון או לא אבל מלבדו אין עוד פיתונים ביבשת אמריקה.

רתיק הגיעה

ל 11 מטר ויש תיעוד לזה (אני מתארת לעצמי בגן האם בחיפה ששם היא גדלה במקור לפני שהיא עברה ליעקב)

o r i 6 6 6

New member
אני בטוח שהיא הגיעה ל-11 מטר

אבל אני גם בטוח שאם תורידי 5 מטר מהמספר הזה הסיפור שלך יהיה יותר אמין

Liron Samuels

New member
זכית ב-50 אלף דולר! כנסי!

לא מתכוון לזלזל בך, אבל אני מאוד מאוד בספק (בעצם די בטוח) שרתיק לא הגיעה ל-11 מטר. גן החיות בברונקס מציע כבר כמה עשרות שנים 50 אלף דולר למי שיביא נחש באורך 10 מטר ומעלה, אני בספק שמי שהחזיק ברתיק לא רצה 50 אלף דולר. מלבד זאת, נגיד ולא היו לוקחים אותה בשביל הכסף, הנחש היה עושה כותרות בכל רחבי העולם ונכנס לספרי ההיסטוריה כהנחש הארוך ביותר בהיסטוריה. איפה התיעוד לכך שרתיק הגיעה ל-11 מטר ואיזה מין תיעוד זה? אני מאוד אשמח לראות את התיעוד המדובר.

אם אתה מדבר על התמונות שבסט

תכשיטים אז הפיתונה נקראת רתיק היא פיתונה מסוג פיתון מרושת נחש מדהים שקט וקל לטיפול שמגיע ל10 וחצי מטר בטיפול טוב היא אחת הנחשים היותר אהובים עליי ביותר כי יש לה אופי שקט אבל היא שובבה לא קטנה

gaichuk

New member
הנחשה בתמונה העליונה זו נקבת צפע

אין כאן הכלאה או פיתוח גנטי משום סוג. לנחשה הנ"ל קראו ירדנה וחוץ מהגודל היוצא דופן שלה, היא נחשת צפע לכל דבר. לא פעם ולא פעמיים סיפקתי ליעקב זכרים עם מופעים מיוחדים (בהירים בעיקר) על מנת שיזווגו אותה. היא הייתה מטילה כ-40 ביצים בשגר.

הצפעה בתמונה העליונה

באמת נקראת ירדנה אבל כשדיברתי על פיתוחים גנטיים דיברתי על שתי התמונות התחתונות

gaichuk

New member
או פדופיליה או נקרופיליה...

איך שלא תהפכי את זה, אין מצב שבו היית בקשר 15 שנה עם יעקב. ואם התעקשת לנהל יחסים איתו אחרי הרצחו אז מדובר כאן על נקרופיליה. אמנם לא פדופיליה, אבל גרוע לא פחות...

אוי באמת

תעשה לי טובה טוב רואים שאתה לא יודע כלום עלי ועל הקשר שלי עם יעקב שהתחיל להיות רציני ב 81 כשהוא בא לגן הזואולוגי שבו אמא שלי עבדה ונמשך עד להירצחו אבל התחיל עוד הרבה לפני זה כשאבא שלי ובני מרום עבדו ביחד כשאני הייתי בת חמש או שש ויעקב היה מגיע הרבה לעזור להם אז עדיף שלא תדבר שטויות על דברים שאתה בכלל לא מבין בהם ואל תקבע בשבילי כמה זמן הייתי בקשר כי אתה לא מכיר ולא יודע כלום בנושא הזה ובהתחשב בזה שיש לנו בן משותף שכיום הו בן תשע וחצי למרות שיעקב נרצח כשהוא היה בן חודש או חודשיים נראה לך שהיייתי עושה ילד עם מישהו שאני בקושי מכירה?

ברוכה הבאה לפורום.

מצחיק שעושים כאלו בדיקות בכניסה לבתי חולים ולא נותנים להכניס סכינים וכדומה. אבל כשאתה בא עם נחש ארסי שאין לו נסיוב בארץ אתה יכול להיכנס בצורה חופשית... למה גידלת כרכנים מסוגים שונים וחנקים שונים במקום קוברות ועכסנים שהורגלו ליד והתנהגו כמו כרכנים? בנוגע לפדופילה, אם אני זוכר נכון יעקב סלע נרצח לפני כ7 שנים זה אומר שאת היית בת 23-+ ו-15 שנים זה אומר שהרומן שלכם התחיל כשאת היית בת 8. וגם אם היית בת 12 זו עדיין פדופיליה. יעקב תרם לא מעט למודעות שיש לאנשים בארץ בנוגע לזוחלים. אבל צדיק הוא לא היה ולפי דעתי הנזק היה רב מהתעולת מבחינת פעילותו.

תרקדי

New member
סתם שאלה, אבל....

איך הרשו להכניס את הנחש לבית החולים???????? אני מניחה שהחביאו אותו עמוק בתוך תיק, אבל..... לא היו בדיקות בטחוניות? ואם כן, זו לא סכנה ששומר יחפש בתיק ופתאום יקפוץ עליו נחש? מצטערת (ולא לקפוץ עלי :) ), אבל אותי, התמונה בבית החולים עם הנחש, פשוט החרידה. אני מעדיפה לקבל שוקולד בבית חולים, אבל כל אחד והעדפות שלו :)

למעלה