שלום לכולם!!!

F15 733

New member
שלום לכולם!!!

אני חדש כאן ואני משחק כבר 5 שנים על סימולטורים של קרב בג'ויסטיק... השאלה שלי היא האם יהיה לי בירפ"א א' יתרון משמעותי בגלל זה? ולמה אני לא מצליח להפעיל את Janes USAF באינטרנט? רציתי לציין שזב אחלה פורום!!!

liav133

New member
יעזור בירפ"א? לא ניראה לי... ../images/Emo5.gif

אם זה יתן לך יתרון
אולי אבל ממש אולי​
בהכרות המחשירים בקוקפיט אם בכלל תגיע לקורס טייס לגבי ה USAF, פרט יותר על הבעיה...

F15 733

New member
מה אתה בטוח שזה לא יתן שום דבר?!

איך זה הרי שהמיועדים לקורס שמגיעים לירפא והכוונה לסימולטור ואין להם מושג לא עוברים בכלל... בקשר ל-USAF אני נכנס לנט וורק שיש במסך המשחק זה רושם לי 4 אתרים ואף אחד בכלל לא קשור להרשמה ולהורדת פץ' למשחק...

F15 733

New member
עוד משהו...

תגיד ה-133 שהוספת לשם שלך זה לא במקרה בגלל טייסת 133 טייסת הבז הראשונה "אבירי הזנב הכפול"?

liav133

New member
כן, זה על שם הטייסת 133...

בוא אני יומר לך משהו, "הם" באקדמיה לטייס לא אוהבים ממש את האלה שיודעים יותר מדי הם מעדיפים את אלה שלא יודעים כלום ומלמדים אותם הכל מההתחלה (זה לא אומר שמי שטס בסיממולטורים עכשיו לא יוכל להיות טייס) פשוט הם לא אוהבים את השחצנםי שיודעים "הכל" על מטוסים... לגבי הבעיה ב USAF אני עדין לא יודע למה אתה מתכוון

שמכטיגו

New member
בתור מי שהיה שם וסיים את הגיבוש.

בואו אני אגיד לכם משהו, המיון לטייס הוא מיון מאוד תכני, הם לא תמיד מסתכלים עלייך כל כך לעומק, הם רוצים שיהיו בך את התכונות שצריך וזהו. זה שאתה יותר רוצה טייס או פחות רוצה טייס לא כל כך רלוונטי, אלא יותר רלוונטי אם אתה מתאים למה שהם מחפשים. וליאב הכל קשור במפקדים - יכול להיות מפקד שיאהב את זה שרוצה מגיל 5 ויכול להיות את זה שיותר בא בגישה של נו יאללה ננסה. תחשבו על זה, אם מישהו מאיתנו יהיה יום אחד מ"כ בגיבוש הוא כנראה יעביר את זה שרוצה מגיל 5. מה שכן הרבה חבר'ה שמאוד רוצים נופלים, בגלל שבמהלך הקורס הלחץ עליהם גדול בהרבה מאשר הלחץ על אלה שלא רצו במיוחד. בקשר לסימולטור בירפ"א א' - ליאב לא יודע מה איתך או אם בכלל היית שם אבל לי הנסיון בסימולטורים מאוד עזר, אני דיי פוצצתי שם בסימולטור - הייתי ממש טוב. אבל עוד פעם, זה שפוצצתי בסימולטור לא אומר שפוצצתי בשאר המבחנים ואני כמעט בטוח שלולא הסימולטור הייתי נופל בירפ"א א'.

F15 733

New member
תודה רבה!!! אתה לא יודע איך הרגעת

אותי... אתה יכול לפרט על הסימולטור יותר ועל מה אתה ממליץ להתמקד?

שמכטיגו

New member
אתה יכול

לקנות את הסימולטור פאלקון ותתרגל שמה איזה תדלוק אווירי או משהו... ובכלל כל מה שקשור לשמירת טווח וזווית ממטוס אחר.

F15 733

New member
הבעיה היא שאזה לא מוצא אתר למשחק

ואין דרך להירשם... אתה יודע אולי איך עוקפים את זה?

liav133

New member
אתה מדבר על USAF???

ב USAF לא צריך להירשם בכלל אתה לוחץ מולטיפלייר, מכניס את האיפי של מי שאתה רוצה להיתחבר אליו וזהו, אתה בפנים זה כל הסיפור בUSAF

תשמע..

מה שכן תוכל לעזור לך בסימולטור של ירפ"א א' היא היכולת שלך לשמור על גובה ומהירות שאומרים לך, להגיע אליהם מהר, להתייצב עליהם.. לשנות מהירויות וגבהים. זהו. ולא מתכוננים לזה. זה מעאפן לבוא ולהתכונן לזה. ותאמין לי. כמה שאתה רוצה קורס טיס. אני רציתי ורוצה פי 10 מזה.. לפחות. ועדיין, יש דברים שאם אין אותם לבנאדם זה לא ישנה. אז פשוט תשחק וזהו! אל תחשוב על ההשלכות של זה. לך למיונים לטיס. תנסה לתת את הכל. אנשים נופלים שם כמו זבובים על בעיות שלא בשליטתם וראיתי רבים.. הכי חשוב.. קח את הכל בתור צבא.. ושיהיה בהצלחה!

למעלה