שלום לכולם

חמוזינה

New member
שלום לכולם

אני צריכה עזרה אני נמצאת בבילבול ורציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל ללמוד אני לא יודעת מה עדיין אבל אני רוצה לדעת אם זה בכלל מתאים לי בבקשה תעזרו לי לנסח את השאלה ואיזו פריסה לפרוס תודה מראש לגבי רקע מי שירצה לענות אני אשמח לשלוח רקע מפורט יותר למסר הפרטי שלו/ה

צ ל י ל 8

New member
חמוזינה ../images/Emo110.gif

את צריכה לאמר איזה תחום את מעוניינת ללמוד כדי שנוכל לעזור..

חמוזינה

New member
תראי אני בתקופה מבולבלת בחיי

אז אולי מה אני אמורה לעשות כדי לצאת מהמצב הזה?, תכווני אותי בבקשה

צ ל י ל 8

New member
אי אפשר לשאול שאלה

בכלליות כזו. זה מתאים יותר לייעוץ אישי ולא לפורום שנותן תשובות לנושאים ברורים. אנא פרטי באיזה נושא בדיוק את מתקשה.

blonda3

New member
אולי

האם כדאי לי להתחיל ללמוד בשנה הבאה? סיכום 5+ סיכום את גם יכולה לנסות את הפריסה הקלית אלי שם תקבלי תשובות

חמוזינה

New member
אולי...

אבל מה לשאול ולא רק הלימודים כן או לא מציקים לי זו הרגשה כללית לא טובה

blonda3

New member
פריסה קלטית

יכולה לבוא כפריסה כללית ואז אין צורך לשאול שאלה ספציפית כי הקלפים כבר יראו לך את הכיוון של מה מציק לך ולאן זה הולך. בפריסה קלטית אפשר לקחת כל קלף לאיזה כיוון שרוצים, ולפרש בהתאם למה שנראה שמתאים לך. תנסי בפריסות הממוחשבות של אורי רז. בהצלחה.

חמוזינה

New member
חשבתי ש...

לכל פריסה ולא משנה איזה סוג צריך לפני כן לשאול שאלה לא כך הדבר?!

blonda3

New member
אפשר לשאול

אבל כשמרגישים בלבול אפשר לבקש פריסה באופן כללי הקלפים כבר נותנים את התשובות..... תלוי בסוג הפריסה. אבל-את לא חייבת.

חמוזינה

New member
פרסתי בלי שאלה וכך יצא:

1-מה עוזר או בעד- 9 חרבות 2- מה חוסם או נגד- אס הגביעים 3- שיעור רוחני לשואל בהווה- אס החרבות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- שלושה מטות 5- עבר כרוב כ- 4 חודשים- שישה מטבעות 6- עתיד כרוב כ- 4 חודשים- מלכת החרבות 7- דימוי וזוית אישית- שלושה מטבעות 8- זוית הראיה של החברה- מלך החרבות 9- רוצה אבל פוחד- מגדל 10- סיכום,יכול, כיוון הרוח- שמונה חרבות תודה רבה רבה למי שיעזור לי

גב

New member
חמוזינה../images/Emo24.gif

1-מה עוזר או בעד- 9 חרבות 2- מה חוסם או נגד- אס הגביעים 3- שיעור רוחני לשואל בהווה- אס החרבות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- שלושה מטות 5- עבר כרוב כ- 4 חודשים- שישה מטבעות 6- עתיד כרוב כ- 4 חודשים- מלכת החרבות 7- דימוי וזוית אישית- שלושה מטבעות 8- זוית הראיה של החברה- מלך החרבות 9- רוצה אבל פוחד- מגדל 10- סיכום,יכול, כיוון הרוח- שמונה חרבות הי חמוזינה. נראה לי שהמצב בו את נמצאת הוא מצב של שחיקה. את עובדת ומאוד זקוקה להערכה ומילה טובה מאנשים. אולי את מרגישה שלא נותנים לך פידבק ושאת נושאת בכל העול של החיים לבד? בסך הכל נראה לי שאת מכניסה את עצמך לדאגות ולמתחים מיותרים. את כן צודקת בהרגשתך שאת צריכה לעשות "נקיונות". את צריכה להבהיר דברים לעצמך ולסובבים אותך ולקחת החלטות. אני רוצה להדגיש שלא מדובר בהתחלות חדשות ושינויים רדיקליים, אלא את צריכה להיות יותר החלטית במקום בו את נמצאת עכשיו. לתפוס את עצמך בידיים ולא לחכות שאיזה נסיך על סוס לבן (או עבודה חדשה או כל דבר אחר) יצילו אותך מההרגשה הנוכחית שלך. ברגע שאת תעשי את זה, תוכלי באמת להביט על מה שיש לך ולהעריך. תוכלי "לראות" לטווח הרחוק ולהיות אופטימית. גם לקיחת אחריות והחלטה על המצב שלך והחיים יחזקו אותך ויגבירו את הבטחון העצמי שלך. במקום לרצות ולהזדקק להערכה מבחוץ, את, מיוחדת בפני עצמך, תספקי לך את החוזק שאת צריכה. נכון, תמיד נחמד לקבל חיזוקים, ואולי הם גם יגיעו, אבל עדיף שזה לא יהיה ממקום שצריך וזקוק להם, אלא שתרגישי יותר שלווה ומלאה בזכות עצמך. אשמח לשמוע את תגובתך

חמוזינה

New member
תגובה לגב

אז ככה אני לא מחכה למילה טובה זה שאני מרגישה שכל העול עליי זו מציאות. מה הכוונה בלהיות יותר החלטית? אני יודעת בדיוק מה אני שווה אין לי בעיה עם ביטחון עצמי אני לא מחכה לאישור מאנשים. אבל בכול זאז אני בבילבול ולא יודעת למה אשמח אם תוכלי לכוון אותי לשאלה ממקדת יותר

blonda3

New member
חמוזינה-תשובות לך

את נמצאת עכשיו בתקופה שגורמת לך להרבה מתח ודאגה, חששות מפני העתיד עד כדי כך שאינך ישנה טוב בלילות.להרגשה שלך יש סיבות נכונות. ועלייך לעשות משהו בכדי לשנות את המצב.את נמצאת במצב שבו אינך רואה דבר, את לא מבינה מה קורה איתך, אבל, אם תעשי צעד,תקחי יוזמה ותחתכי בנקודה מסויימת, אז יש סיכוי שהכבלים שכובלים אותך כרגע יוסרו מעלייך, ואז אולי תקבלי הצעה שקשורה לעסקים, לעבודה או לחייך האישיים.עד עכשיו קיבלת כספים מאדם אחר-אולי כספי מזונות, אולי מי שקשור וכובל אותך אליו זה הגרוש שלך, אולי אדם אחר, את פוחדת מפני קשר רגשי חדש,אולי כי את למודת סבל מן העבר,את רוצה אולי לפתוח עסק חדש או להתקדם מבחינת מקום המגורים,אולי יש בך רצון לעבור דירה,את מרגישה רצון עז למוטט את המצב הקיים ולהתחיל מחדש, במיוחד בתחום הרגשי רוחני. קחי את היוזמה,הניפי את חרבך, וצאי לדרך חדשה באומץ ובגבורה-כי את יכלה. אשמח לשמוע ממך תגובה

חמוזינה

New member
תגובה לבלונדה

זה נכון שאני בתקופה מתוחה שאני לא מצליחה לישון טוב אפילו אבל זה לא אומר שאני יודעת למה. מה הכוונה בלקחת יוזמה? קיבלתי מזונות זה נכון אבל אני עובדת במשרה מלאה בעבודה טובה לא מהמזונות הגרוש שלי בקשר עם הילדים ורק בקשר אליהם אין בנינו כלום והוא לא כובל אותי אני חוששת מקשר בגלל שנפגעתי וגם הילדים שלי נפגעו אין לי שום רצון לפתוח עסק או לעבור דירה ושוב מה הכוונה בלקחת יוזמה? מקווה שלא פיספסתי אף נק' ואם נראה לך שיש שאלה יותר מדוייקת כדי להבין את המצב אני אשמח

גב

New member
../images/Emo140.gifהי חמוזינה - תשובות

אני לא מחכה למילה טובה זה שאני מרגישה שכל העול עליי זו מציאות. חמוזינה, יש הבדל בין לקחת הרבה אחריות ולשאת בעול לבין להרגיש שאת יחידה במערכה. את נושאת בהרבה אחריות לילדייך ובעבודה ובראש ובראשונה לעצמך. כשכתבתי שאת זקוקה להערכה, לא התכוונתי ל"אישור" מאנשים. אלא למה שכולנו רוצים. תמיכה וחיוך. לא דיברתי על בטחון עצמי אלא על כך שאת מרגישה שאת נושאת בכל העול ואין לך גב מאחורייך. ושוב - כך את מרגישה! תארי לך סיטואציה דומה אצל אדם אחר שידע שיש לו אחריות רבה על עצמו ועל אחרים ועדיין לא ירגיש שהוא נושא על עצמו את כובדו של כל העולם. ואני רוצה להדגיש שאין באיך שאת מרגישה משהו רע, אלא זה מצב מאוד טבעי במיוחד בסיטואציה שאת נמצאת בה. מה הכוונה בלהיות יותר החלטית? לדעתי מתוך הפרישה עלו כמה דברים בכיוון: נראה שהשיעור שעומד בפנייך הוא לדעת בכוחות עצמך ובכוח הרצון שלך להתגבר על הקשיים והבלבול וחוסר הסיפוק. את זה תוכלי לעשות אם תנסי להעריך מחדש את מה שיש לך. נראה שנכנסת למצב שאת כבר בתוך הבלבול והקושי ולא מצליחה או לא רוצה לראות מעבר והחוצה ממנו. לדעתי גם התחלות חדשות לחלוטין לא יטיבו איתך כי את השינוי את צריכה לעשות לבד, שיבוא מתוך עצמך. להיות יותר החלטית אומר שאת מחליטה לראות את הדברים הטובים ולא לשקוע בבלבול שאת מרגישה. כל פעם שאת מתחילה להיכנס להרהורים ולהרגשה של חוסר הסיפוק תנסי לעצור ולנסות דבר ראשון להגיד משהו חיובי על המצב שלך. אח"כ תנסי גם להעסיק את עצמך בדברים שעושים לך טוב. אז מה את אומרת, אולי שווה לנסות? לפעמים אין פתרונות קסם... בכל זאת קבלי
ואשמח לשמוע אותך

חמוזינה

New member
תראי

שוב אני לא מבינה מה לא בסדר כי אני יודעת שהמצב שלי טוב ז"א יש לי כל מה שבחורה רק יכולה לרצות בחיים. ובכל זאת לא הכל מושלם כשאני משקיעה בזה מחשבה אני מגיעה לקטע של הלבד הדבר היחד שמעיק עלי עכשיו (נראה לי)

גב

New member
חמוזינה...תראי...תשמעי...

תראי, בקשר לתחום הזוגיות והלבד - עשית פרישה לפני שבוע וקיבלת עצות מצויינות (זה כרגע בדף החמישי בפורום, מתאריך 24/5. אני פשוט לא יודעת לעשות לינק לשרשור בפורום, עימך הסליחה). כדאי לך לקרוא שוב ושוב את אותן עצות ומה לעשות להתאזר בסבלנות. לא יעזור לך להגיד אחרי כל פרשנות או הודעה שאת לא מבינה מה לא בסדר. תנסי לקרוא את העצות שניתנות יותר לעומק, תבחני אותן ותני לעצמך זמן גם להבין מה קורה. לא מספיק לרצות עצות ולבקש אותן, צריך גם לפתוח את הלב ולדעת לקבל אותן. זה לא קורה בחמש דקות. בלאקקט2 נתנה עצה יפה בסוף השרשור הקודם שאומרת משהו כמו (סליחה בלאקקט אם עיוותתי קצת את הניסוח), להסתכל קדימה ורחוק נראה מפחיד ולא ברור אבל צריך להתקדם צעד צעד - במעשים (ווי, ממש חרגתי מהניסוח המקורי...). ממליצה לך בחום לקרוא שוב את השרשור הזה. אני מאחלת לך בהצלחה. תנסי להתעלם מההרגשה המציקה ולעשות דברים אחרים שיעסיקו אותך. אין טעם לשאול ולשאול. אם ההרגשה ממשיכה להציק, תנסי לקרוא שוב ושוב את הפרשנויות שכבר ניתנו. וקבלי ממני
חם מה-

blonda3

New member
חמוזינה -תוספת

קראתי עכשיו את מה שכתבה לך גב וראיתי שעשית פריסה קודמת ושם ראיתי שהופיע לך קלף המגדל שפירשו לך כהתמוטטות שעברת. אם כן-יכול מאד להיות שכעת את מאד חוששת מאותה התמוטטות את פוחדת שזה יקרה לך שוב, כנראה שלא נרפאת עדיין מהפצעים, את צריכה להזהר ולשמור על עצמך כדי שלא תגיעי חלילה שוב להתמוטטות. תלמדי ממה שכבר קרה, ואל תחזרי על טעויות העבר. תלמדי לסנן-מי טוב עורך ומי לא. מי=מה עושה לך טוב, ומי=מה עושה לך רע ובכך תמנעי מעצמך נפילות. מכל דבר לומדים. שיהיה לך בהצלחה. מקווה שקצת עזרנו לך. ועכשיו-תגובותייך.

למעלה