שלום לכולם

שלום לכולם

לפני שלושה שבועות נסעתי לתל אביב וביקרתי בשלושה סטודיוים של קעקועים במטרה לראות קעקועים לאהוב אחד ולעשות אחד, בסופו של יום ארוך לאחר צפייה במאות דוגמאות לא הגעתי למסקנה מה אני רוצה לעשות, ביום שלישי הזה אני אסע עוד פעם לתל אביב אך הפעם אני רוצה לבוא עם משהו שאני כבר רוצה לעשות. בקשתי אליכם היא כזאת, אם יש לרשותכם אתרים שאוכל לעיין בהם ולראות דוגמאות לקעקועים (כמו שרואים בחוברות בסטודיויים) אני אשמח לקבל ולעיין בהם וגם אם יש לכם רעיון יפה לקעקוע לא גדול במיוחד, אשמח אם תשרשרו! תודה לכל חברי הפורום והמשך יום מהנה. דודי.

אין לי אתרים אבל אולי

תבקר בגלריה ותראה דוגמאות או אולי תכנס לקבצים שהיו בפורום ותראה שם דוגמאות ממש יפות של קעקועים.. מקווה שעזרתי..

חוצפאי

New member
מה החלום שלך? מה אתה אוהב?

יש לי חלום מאוד גדול שלעולם לא יתגשם - לעוף. אם אקעקע את עצמי מתישהו, זה יהיה ציור שאיכשהו קשור לחלום שלי. אני מאוד רוצה שהדברים שמסביבי יהיו פשוטים, אבל הכל תמיד מסובך. איזה טרייבל מסובך ופצפון מאוד מסמל את העניין הזה. מבין ת'ראש? מה בעצם אתה רוצה? איזו חיה מדהימה אותך? או שזה החיוך של המלצרית בבית קפה שעושה לך את זה? מה גורם לך להרגיש שלם? אל תשאל אותנו. צ'אל ת'צמך. תחשוב טוב טוב ותענה. הציור יצטייר מעצמו. יצאה לי תשובה קצת פלצנית, אבל זה הכי טוב שאני יכול. בהצלחה

למעלה