שלום לכולם

חמוזינה

New member
שלום לכולם

רציתי לשאול מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחודש הקרוב רקע: גרושה + 2 סיימתי מערכת יחסים לפני 4 חודשים שאלתי כבר אבל עבר הזמן וגם דברים השתנו אשמח לעזרה

טורנדו1

New member
היי חמוזינה../images/Emo141.gif

תנסחי שאלה:מה הפונטציאל הזוגי שלי בחודש הקרוב?5 קלפים+סיכום.בהצלחה

חמוזינה

New member
פרסתי וכך יצא

-מגדל -עשרה גביעים -מלך הגביעים נער החרבות חמש חרבות סיכום- אס החרבות

טורנדו1

New member
הפירוש../images/Emo66.gif

תקופה מאד קשה עברה עלייך,מצב פרידה,ואפילו התמוטטות עצבים.נקלעת למצבי רוח מאד קשים,כרגע המצב לא יציב בכלל,ועדיין הפצע לא הגליד,כתוצאה מחיתוך קשר אחרון שלך,שלא עבר קל.אס החרבות מעיד על השינוי שיעמוד בפנייך רק אם תעזרי לעצמך,את זו שצריכה לבחור לך את הדרך.תני לתקופה הקשה הזו לעבור אותך,ותהיי סבלנית,כי יש סיכוי להתחדשות מסוימת אבל לא בקרוב.מקווה שעזרתי לך.אשמח לתגובתך.

חמוזינה

New member
אז ככה תגובה

אני אחרי תקופה בהחלט לא קלה פרידה שעדיין כמו שאמרת לא ממש הצלחתי להתגבר על האהבה למרות שאני יזמתי את הפרידה. הקשר נגמר לא נגמר ונראה לי שפה הבעיה ופה אני צריכה לעזור לעצמי כמו שאמרת בקשר ללהיות סבלנית לא מסוגלת יותר אבל תודה

blackcat2

New member
מבקשת להוסיף../images/Emo140.gif

אני חושבת שהפריסה מעידה על יכולת התאוששות כמעט מופלאה שלך. פוטנציאל גדול יש לך בכל הנוגע לתחום הרומנטי אם רק תפעילי חוש ביקורתי כלפי האופן בו את מתנהלת- יותר נחרצות, פחות בלבול ופחות מאבקי אגו יעשו את "הטריק". קחי את "המפלה" שעברה עליך בתבונה. נראה לי שתצליחי. בהצלחה.

blackcat2

New member
הי חמוזינה../images/Emo23.gif

אני מאמינה שהמחשבה על הדרך נראית לעולם יותר מורכבת מהליכה ממשית בה. לכי צעד אחר צעד. יהיה בסדר. בי

למעלה