שלום לכולם

go kai

New member
שלום לכולם

אני חדש פה. אני אוסף בולים, בעיקר ישראל רוסיה ומלחמת עולם שניה, אבל גם סתם בולים מעניינים שמוצאים חן בעיניי. האם יש בפורום הזה מישהו מבית שמש או סטודנט מאוניברסיטה עיברית בירושלים שגם אוסף בולים?

תמיר1991

New member
יש פה ד"ר לעתיד מהאוניברסיטה

העברית, ומניסיון הוא אדם נחמד, משכיל ובעל ידע רחב בנושאים רבים. תמיר.

נצל"ש נחמד

"הדואר בא היום באוטו האדום ולי הביא מכתב קטן מכתב עם בול אולי הוא מאבי אולי הוא מסבי...." אוטו דואר מפרוספקט של מוזאון הארץ, יש שם ביתן של הדואר, ממש מקסים בולאית, נוסטלגית ובכלל.

doroni10

New member
שלום לך go- kai

ישנם כאן מספר אספנים מאזור ירושלים, וכן גם כאלו שלומדים באוניברסיטה העברית. למרות שתמיר צודק ובקרוב אהייה ד"ר- אין לכך שום קשר לעצם העובדה שאני אוסף בולים- לפחות לא קשר ישיר. וביננו, את התארים נשאיר על הנייר ולא כאשר מדברים כאן, פשוט קרא לי דורון. קודם כל בהצלחה בלימודיך!
ולגבי האוספים, יש לי די הרבה בולים להחלפה, אני מניח שחלקם גם מברית-המועצות ורוסיה (וגם ממדינות פוסט סוביטיות). האוספים שלי הם "ישראל- החל מתקופת הביניים" ו ; "נופים, אתרים ומבנים" (מכל העולם). עוד 2 אוספים שאני מתחזק עבור אשתי: "פרחים, צמחים ופירות" ו "משפחת החתוליים". אתה מוזמן ליצור קשר ונוכל להחליף אם תרצה. דורון,

python 4

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אוסף בולי דגלים! והפעם זה באמת, ואני לא צריך להמציא אוספים וירטואלים כדי לקבל בולי חלל הולוגרמים מארה"ב. אם יש ברשותך בולי דגלים, אני אשמח לפטור אותך מעונשם.

טל ענבר

New member
סרוק בבקשה את בולי הדגלים מארה"ב

שיש לך. יש לי כ - 20 שונים, ואז אדע מה לשלוח. הסורק שלי לא תקין

python 4

New member
לא, יש לי 12, ספרתי../images/Emo12.gif

תעזור לי פה, ישנתי רק 4 שעות אה.. הבוקר.

go kai

New member
שלום, ונעים להקיר אותך

הייתי רוצה להיפגש מתישהו ולהתחלף. הבעיה היא איפה ומתי.

python 4

New member
ברוך הבא לחבר אספנות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שמח לשמוע שיש לנו שני נושאים משותפים: רוסיה ופריטים שמוצאים חן בעיניי. לצערי אני לא מבית שמש, אבל בכל זאת ניתן להחליף בולים אם אתה רוצה.

למעלה