שלום לכולם

NoName2424

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת מה זה הרחבה ולמה צריך להרחיב? ועוד דבר...יש לי עגיל באוזן ואני רוצה לשים שם עגיל לגבה זה ירחיב את החור? אם זה ירחיב זה יחזור למצב הקודם וזה אמור לכאוב כי נראה לי שפשוט שמים את העגיל... תודה רבה וסליחה על החוסר מידע שלי..חח;)

shpluck

New member
הרחבה-

מלשון המילה להרחיב -הרחבה-חור גדול באוזן-מורחב למה? יפה,מחריכים אותך,את רוצה מכל סיבה שאת רוצה! כנראה את שמה עגילים בחמש שקל והחור שלך קטן יותר מ1.2 שזה עובי של עגיל לגבה וזה ירחיב אותו טיפה והוא יצתמצם החור אחרי שתורידי אותו ותשימי משו דק יותר....

PinkyRaSta

New member
אם עושים במקום מסודר

ראה ערך- סטודיו מקצועי.. ובהדרגה זה לא אמור לכאוב יותר מדי.

shpluck

New member
אם אתה מרחיב נכון,משמע

מ"מ כל פעם לא אמור לכאוב.

Moosh Tg

New member
תשמע אחי,

אתה גם יכול לנתח את עצמך. אבל זה לא מומלץ. :) חח.

NoName2424

New member
:( רציתי לשים מחר..

אבל המון ילדים שמו לעצמם ואמרו שזה לא כואב או משהו...ידידה שלי שמה באוזן עגיל לטבור וזה מאד גדול יחסית לגבה

PinkyRaSta

New member
גמני שמתי.. אז?

זה עדיין לא נראה כמו הרחבה. סתם עגיל גדול. אם זה מה שאתה רוצה תשים... למרות שיש אנשים שזה לא נכנס להם בקלות... ויכול לגרום לסתם סיבוכיישן. אבל אם אתה מתכנן על הרחבה יותר גדולה שממש יראו לעין תעשה בסטודיו מקצועי ועדיף לא לדחוף סתם דברים לאוזו כי זה יוצא עקום ולא סימטרי כמו העיגולים שאני עושה בשיעורי גאומטריה כשאין לי את הגלגל מהלגו של אח ש'לי... אממ אממ לומשנה. :)

Moosh Tg

New member
יש דברים שאפשר למצוא בבית ,

שהם נורא סימטריים. אבל הפורום לא תומך בזה, אז לך לפירסר או דבר איתי בפרטי ואני אסביר לך.. P:

shpluck

New member
אפשרי

אבל לכמה שהולכים על עגילים בחמש שקל שנורא דקים ואי אפשר להכניס עגיל טבור(1.6)

למעלה