שלום לכולם

שלום לכולם

חזרתי אחרי שבוא ארוך, מעייף ומתיש טפו, טפו, טפו, ואני שמח להכנס חזרה הביתה. אני מכחה לשמוע איך היה במפגש..חוויות..רשמים ומרשמים.

שלום אורן (-:

מה שלומך? נראה לי שחלק מהחברה עברו לתרדמת חורף מוקדמת הלילה הזה

אורן, חזרתי בדיוק מחתונה בגן אורנים

היתה שם מנה שמאוד הייתי רוצה לקבל את המתכון שלה, אם יש לך כמובן. מנת הביניים שהם הגישו היה כבד צלוי ברוטב בצלים פרוסים (לא קצוצים לקוביות). הרוטב היה רוב סמיך כזה. מאוד טעים. מכיר? אגב הם הגישו כמנה ראשונה צלחת עם דגים מעושנים וסלט אבוקדו בתוך קונורס כמו גביע של גלידה. נראה מאוד מאוד יפה. ממש מרשים. אבל הטעם... ממש תפל וגם האבוקדו מרגישים בטעם שלו שהוא עשוי מאבוקדו שהשחיר כבר.

היי אריאלה, מאפין

סביר להניח שהמנה שאכלת שם היתה כבד עוף(?) שהוקפצו לתוכו בצלים מטוגנים ומושחמים, נוסף לו גם יין מתוק, פורט או מדירה, ולסיום סיומת הוסיפו גם ציר בקר או דמי גלס (ציר מצוצם), שהוא זה שנתן את כל הטעם העשיר. לגבי סלט האבוקדו- ודאי השתמשו במחית אבוקדו מצוננת- ולכן הטעם היה כמו שהיה ``טעים``. ומאפין- ממש לא ביליתי בג`בלאות- פשוט עבודה עבודה עבודה...

אורן, זה באמת היה כבד עוף

ואם אפשר... בבקשה... לקבל מתכון עם כמויות מדויקות, אשמח מאוד. בבקשה (-:

היי אריאלה, מאפין

סביר להניח שהמנה שאכלת שם היתה כבד עוף(?) שהוקפצו לתוכו בצלים מטוגנים ומושחמים, נוסף לו גם יין מתוק, פורט או מדירה, ולסיום סיומת הוסיפו גם ציר בקר או דמי גלס (ציר מצוצם), שהוא זה שנתן את כל הטעם העשיר. לגבי סלט האבוקדו- ודאי השתמשו במחית אבוקדו מצוננת- ולכן הטעם היה כמו שהיה ``טעים``. ומאפין- ממש לא ביליתי בג`בלאות- פשוט עבודה עבודה עבודה...

אלו הן המחיות המצוננות

שמוכרים בסופר. באריזות כמו של חומוס. אני חושב שקוראים לזה אבוקדוס או משהו כזה.

מאפין

New member
אריאלה אל תטרידי את עצמך יותר

מדי בענין האבוקדו - היה, עבר, נשכח. עכשיו נתרכז בכבד 8-p

למעלה