אנחנו היינו אצלו (ארוך)
אנחנו היינו אצלו. בעיקרון נדמה שהקופות מתחילות להכיר בו, ולא יהיה מנוס מכך. ממכבי ניתן לקבל החזר עבור הבדיקה בלבד, 600 שח, אני מבינה שקופות אחרות עוד לא עובדות איתו. לגבי ההשבחה ובחירת הזרעים, אין החזרים עדיין, זה 2500 שח. בכל מקרה, ביררתי עם הרופאים במדיקל סנטר, שם אני מטופלת. הם אמרו שהשיטה לא נכנסה כי היא לא נוסתה בכמויות מספיקות, וקרוב לוודאי שתיכנס בעתיד. כמו כן קראנו די הרבה כתבות בנושא, ואני מבינה שיש כאן עניין של אגו ומאבקי כח. מה שהוא עושה, הוא בוחר את הזרעים עם המיקרוסקופ שלו, שמגדיל פי 6300 לעומת בית החולים שמגדיל פי 400 בלבד. מה יכול להזיק בזה? כמו כן הוא מתייחס גם לפרמטרים נוספים בצורה של התאים, מה שבבית החולים לא מתייחסים כי אין להם יכולת לראות. יש לו מתנגדים לשיטה, שטוענים שהוא לא הצליח להוכיח להם שמה שרואים במיקרוסקופ מוגדל זה אכן נתונים מהימנים וכו וכו, ואחרי לבטים וקריאת כל המאמרים בתחום החלטנו לפנות אליו בכל מקרה. כדאי לעשות בדיקת זרע. מתחת לסף מסוים של תנועתיות וריכוז, כדאי מאוד ללכת אליו להשבחה. מעל זה, אין הבדל בין השיטה שלו למיקרוסקופ רגיל. הם גם לא ימליצו לכם לעבוד על פי השיטה שלו, אם התוצאות יהיו מעל מספר מסוים. כדאי להתקשר אליו ולשמוע פרטים נוספים. לגבי ההתרוצצויות, נכון שלא נוח להתרוצץ עם המבחנה, אבל אם זה אחד הדברים שצריך לעשות בשביל להגדיל את ההסתברות, ואם יש לו יכולת להגדיל את ההסתברויות לעובר חזק יותר עם סיכויי השרשה טובים יותר, כי בחרו זרעים חזקים, אז למה לא? אם תרצו פרטים נוספים אשמח לתת, כולל טלפונים של המעבדות שלו. דנה