שלום לכולם

שלום לכולם

אני בת 43 עוברת את משבר האמצע זה די קשה אני עצובה הרבה.. עצבנית בוכה ללא סיבה המחזור שלי מקרטע בקיצור ממש מרגיז אני מקווה שזה זמני ויעבור במהרה

sagiberg

New member
שלום ../images/Emo24.gif וברוכה הבאה

לא סיפרת על עצמך כאדם (מה את אוהבת לעשות , לקרוא ? לטייל?...) אבל נראה לי שבתור התחלה כדאי לך (מעבר להרגשת העצבות הכללית) לבדוק אם לא כדאי להעזר גם באיזון הורמונלי. אני יודעת על חברות רבות שגילו להפתעתן איך בעיות רבות התאזנו לפתע

שלום לך...

גם אני עברתי משבר דומה (למעט המחזור
) לפני כמה שנים, אז אני לא בטוח שזה קשור דווקא לגיל ה-40... כמו שהמנהלת כבר אמרה - מן הסתם את צריכה אולי טיפול הורמונלי ואפילו לחשוב על ללכת לפסיכולוגית - לפעמים גם זה עוזר...

seeyou

New member
טיפול שורש-../images/Emo101.gif

הסימפטומים יכולים גם מסיבות אחרות בריאות משפחה כסף .... אם תוכלי לבודד קצת את הגורמים תוכלי להנות מהחיים לתקן את העבר לא ניתן וגם לתכנן את העתיד אז למה לא להתרכז על מה שיש היום? יוסי

qt1

New member
היי יסמין ../images/Emo24.gif

חבל שלא שיתפת קצת יותר... היינו יכולים לחשוב ביחד איתך על כיוונים רבים יותר. על כל פנים מה דעתך באמת לשתף מהם הדברים שמשמחים אותך היום? כמה זמן את כבר במצב הזה ומה ניסית לעשות כדי לצאת ממנו? אני כאן ונראה לי שגם שאר חברי הפורום ישמחו אם תשתפי... שבת שלום ותהיי חזקה , זה רק משבר וזה חולף... יהיה ב'סדר.

למעלה