חזרתי מהתערוכה. מעדכן:
קודם כל, אלפי תודות שלוחות לפיתון על הטרטור והסינג'ור. מקומך בחמישיה הפותחת מובטח. ושמעתי הערב ראיון ברדיו עם פקידת דואר מעכו, שסיפרה אנקדוטות מעבודתה, בין היתר על מישהו שביקש אצלה הבוקר מגדלים פורחים באויר, וניסה להסביר לה שהיא צריכה שיהיו לה בסניף מגדלים כי היום זה יום ההולדת שלהם. מפיה זה נשמע מצחיק. זה שפגשנו שם את שביט (ויכולתי להזכר שוב כמה היא נחמדה,) כבר אמרתי. זה שראיתי בחטף את תמיר בצהריים, והוא נעלם לי אחר כך, גם זה ברור. חוץ מזה פגשתי את רחל, שעשתה הפתעה. ואת דובוש שהגיע עם קבוצת ילדים להדרכה והביא לי מתנה נהדרת - צילום מספר על מסעם של סקוט ושקלטון לקוטב הדרומי. ואחר כך הגיע איש נחמד שעמד והקשיב קשב רב להסבר על האוסף שלי, ובסוף התוודה שהוא משתתף סמוי כאן - קורא הרבה ונהנה מאוד, אבל לא כותב. היה לו מין הסבר כזה שקשור בחוסר נסיון בעבודת מחשב - לא הבנתי, ואני חושב שגם הוא בעצמו לא ממש השתכנע מהתירוץ. אני סבור שהגיע הזמן להודות שלא צריך להיות דוקטור למחשבים בשביל לפטפט איתנו. אתה הרי קורא את מה שאני כותב-תפסיק לפחד וקדימה לעבודה. וגם הכנתי בול מצוייר של פאנוק כהן, האסקימוסי היהודי הראשון. הוא מצוייר עומד ליד המזחלת שלו, ליד האיגלו שלו (שלושה חדרים עם ארבעה כיווני אויר, שרותים כפולים בחור בקרח בחוץ), ומן האיגלו מציץ לו כלבון קטן. על המזחלת מתנופף בגאון דגל ישראל, כיאה לאסקימוסי ששמו כהן. האם מחר אכין עוד בול? נחיה ונראה. התערוכה נחמדה, מעניינת, אבל צריך המון סבלנות וכח לעמוד הרבה. יש כמה אוספים מרתקים - חוץ מהאוספים הנושאיים (ינשופים, חשמל, דגים ורכיכות, ציפורים וכו') יש כמה אוספי הסטוריה של הדואר, בעיקר כאלו שמראים היסטוריה של א"י והסביבה - ממש מחכים ומרתק. ניסים - לא מצאתי חומר על ספנות ישראלית, אבל ביקשתי מכמה סוחרים להתחיל לחפש. אם יש מישהו שמחפש דברים מסויימים ורוצה שאבדוק לו - אין בעיה. ירון, אל תדאג בקשר לפאקטים - בית טוב נמצא שם עם מאות פאקטי מכל הצבעים והגדלים. ושני איציקים פספסתי היום בתערוכה - קראוזה ואביטל. חבל חבל, אבל מה לעשות - אני לא יכול להיות שם כל הזמן, אין לי ברירה אלא לחלק את הזמן לעבודה - בית - תערוכה. ותודות על המחמאות, פאנוק ואני מסמיקים כל הזמן. ואגב, ציונים ומדליות נקבל רק ביום רביעי... בינתיים מותחים אותנו. ושמעתי עוד הרבה סיפורים, אבל לא אספר הכל היום, לאט לאט נשחרר הכל.