שלום לכולם!

תמיר1991

New member
שלום לכולם!

מצטער שאני פותח שרשור חדש, אבל רציתי להודיע לכם שאני הולך לתערוכה ישר מבית הספר, באוטובוס, ואהיה שם ב- 14:30. אני מצוייד בפלאפון שלי, השארתי אותו לאיציק במסרים. מי שירצה אותו שיבקש מאיציק. אני אהיה זמין החל מ- 14:15. כמובן שאגיע גם ביום חמישי! תמיר.

תמיר1991

New member
ירון:

תתכונן להפתעה די גדולה ביום חמישי. אתה תיהנה בגדול! תמיר.

elcool

New member
../images/Emo41.gif סבב המחזיקים, גרסה סופית ../images/Emo41.gif

אוקי, הרשימה הבאה של אנשים היא הרשימה הסופית של סדר האנשים. מחר בצהריים (אי"ה) המחזיקים יוצאים לכיוון של אבא של נועם. אני
אבא של נועם
הווינר המכה המקורי + מחזיקת המפתחות
האספן
תמיר1991
גל ישראלי
וחוזר אליי
בחזרה לאבא של נועם
וחוזר חלילה
ועכשיו הודעה לאחים, הווינר ומחזיקת: אתם גרים באותו בית ואני באמת מאמין שאתם יכולים לפתור את הריבים שלכם ביניכם. אין לכם מה להאשים אותי על מי ראשון ומי שני כי במקרה שלכם זה באמת לא משנה. תפתחו את המעטפה ביחד, תחליטו מי לוקח מה ותתרמו משלכם. סוף סיפור.

python 4

New member
ובקרוב מעל דפי פורום זה,

סבב נשק קר
אני
סער
שי
אש"י, ומי עוד רוצה להצטרף? תמיר - אני בטוח שאהנה מאוד בתערוכה הזו! אני מרגיש כמו ילד קטן שנכנס לחנות צעצועים. בעצם, אני מרגיש כמו שהרגשתי ביום הולדת האחרון שלי כשנכנסתי לחנות צעצועים (מצאתי משחק חדש לגיים בוי, אם מישהו רוצה לדעת). איזה כיף!

python 4

New member
אה, חשבתי שאת תרצי להצטרף

לסבב החתולים שיצא בקרוב

python 4

New member
לעשות סבב עם עצמי? קונספט מעניין

אין לי מספיק בולים מעניינים בשביל זה.

broadaxe

New member
../images/Emo12.gif פייתון, תסביר לי

למה אתה מתכוון בדיוק? גם מוטי בעניינים, לא לשכוח! ואש"י, ביום חמישי תקבלי קופיץ אז גם את יכולה...

שמע, סער - יש לי רעיון.

מרוב שאני כל הזמן עם הבולים, חשבתי - מה דעתך להתחיל אוסף של בולי גרזנים? יש לך כבר אוסף גרזנים אמיתיים, בוא נרחיב אותו. תן או-קיי, ואני כבר רץ להתחיל לחפש. (פיתון - זה גם בשביל מדור הקנוניות - איך נשתלט על עולם האספנות, ונמיר את דתם של כל האספנים לבולאות נושאית...)

broadaxe

New member
אתה יודע מה- למה לא?

יש די הרבה בולים עם נשק קר עליהם באופן כללי- קראתי על זה פעם מאמר בכתב-עת של סכינים. ראיתי לפחות בול אחד עם גרזן, של אחת ממדינות אפריקה השחורה (בחלקן יש לגרזנים יחס מיוחד בהיותם סמל סטטוס). ויש מן הסתם בולים של איטליה הפשיסטית, ועליהם ה"פסקס"- אגודת השבטים עם הגרזן, סמל התפקיד הרשמי של הליקטור ברומא העתיקה (שומרי הראש של הטריבון, אאל"ט), ולהבדיל, סמל המפלגה הפשיסטית האיטלקית.

python 4

New member
אופס...לא רק את מוטי שכחתי

אלא גם את אספנית המא"גים, זו שהתלהבה מכל יום חדש. מה איתה? מזמן לא נראתה כאן בפורום.

broadaxe

New member
נשק קר = כל מה שדוקר, חותך או מכה

נשק חם = כל מה שעושה שימוש באבק שריפה, חומר-נפץ מרסק או הודף.

למעלה