שלום לכולם...

איך אתה מעיז להגיד שקורט דפוק...

כודם תגיע להשגים שלו מוזיקלית ואחר כך נדבר , הבנאדם השפיע על המון אנשים כולל אלי ו לשים על בנאדם כזה שלדעתי הוא גאון בכתיבת שירם תווית אדיוט או דפוק סלח לי אבל זה ממש מטומטם

a_duck

New member
עוד עיוור...אולי תלמדו לקרוא!?!?!?!

כתבתי שבמקום להגיד שקורט דפוק אמרתי שהוא לא גיטריסט כל כך מדהים...ושיפסיקו להגיד שאני רק מקלל...אני אסביר עוד פעם לא התכוונתי שקורט דפוק...כאילו התכוונתי אבל לא אמרתי את זה...אמרתי למה אני חושב שהוא דפוק..כי הוא לא יודע לנגן... ובקשר להשגים...לנגן שני אקורדים גם אני יכול...וחוץ מזה גם בריטני השפיעה על הרבה אנשים וגרמה להם להתחבר למוזיקה בלה בלה בלה...ויש לה יותר מעריצים מנירוונה...זה עדיין לא אומר כלום... ובקשר לכתיבת שירים אמרתי כבר...שאם אתם חושבים שהוא מוכשר...שיהיה...

הויכוח על קורט

הכישרון העיקרי של קורט בעצם לא היה כל כך בגיטרה דווקא (למרות שלדעתי הוא לא גיטריסט וירטאוז אבל גיטריסט בהחלט טוב ושכיף לשמוע אותו)אלה בכתיבת השירים המדהימה שלו עם תקשיבו טוב טוב לשירים כמו ליטיום ונגיד דריין יו תבינו שקורט הוא כותב שירים מדהים

a_duck

New member
זה מה שאמרתי...

שהוא לא יודע לנגן...ובקשר לכתיבה אמרתי שאם אתם כל כך מתחברים לזה...שיהיה...לדעתי זה לא משהו כל כך מדהים...סתם כתב מה עבר עליו באיזה יום דפוק...למי איכפת? אם כבר אז היה מנסה להעביר מסר...למרות שלא ממש איכפת לי כי אני לא אוהב את המוזיקה שלהם ולא איכפת לי אם יש מסר או לא...

למעלה