שלום לכולם...

אפרת...

New member
שלום לכולם...

אני חדשה כאן... אז רק רציתי להציג את עצמי... קראתי כמה מההודעות שלכם וזה מזכיר לי את כל האלו שמתווכחים מי יותר כוסים בקסטריט בויז או ווסטלייף או מי יותר שווה בריטני או כריסטינה... למרות שלא הצלחתי לעקוב אחרי מה שקורה כאן, הצלחתי להבין [וכשאני מבינה משהו זה הישג ענק ;-)] שחצי ממה שאתם כותבים זה ``הומו מסריח`` או ``בלאקניק אדיוט`` או שאר קללות מעניינות, נו באמת? אז יש כאלו שמעדיפים לשמוע מטאל ואחרים עדיין מתרגשים מהביטלס, זה מה שיפריע לכם להמשיך את החיים שלכם בשקט? יש לכם כאן אחלה מקום שאתם יכולים לדבר על מוזיקה... למה להרוס אותו? ועוד פעם אני אומרת, נכון שאני סך הכל קראתי איזה 6-7 הודעות אבל זה משהו שהייתי חייבת להגיד לכם...

epitaph

New member
את צודקת

אבל שימי לב שאת לא הראשונה שאומרת את זה. ובכלל כל הקללות כאן התחילו בגלל שניים או שלושה אנשים (וייתכן שכולם הוא בעצם אותו אחד)

אפרת...

New member
נכון

ועוד משהו, למה בכלל הומו זה קללה? משהו שאני בחיים לא יבין...

zambush

New member
הומו זה קללה

כמו שאת תעלבי אם יקראו לך ערביה, לא בגלל שזה שלילי (או שכן? זה נושא פתוח), אלא בגלל נורמות חברתיות שנוצרו בעקבות העובדה שהומוסקסואליות היה פעם עניין לא שגרתי, ודיי סוטה מהתנהגות החברה הסדירה. כנ``ל לגבי כושים, פריקים ורואי חשבון.

אפרת...

New member
בוא נתחיל בזה

שאני לא יעלב מזה שיקראו לי ערביה בדיוק כמו שאני לא יעלב מזה שיקראו לי פולניה/אמריקאנית/סינית/יפנית... ועצוב לי לשמוע שלדעתך אדם שחור זאת קללה [``לא בגלל שזה שלילי אלא בגלל הנורמות החברתיות שנוצרו בעקבות...``] והאמת, ``הנורמות החברתיות`` מסריחות ואני עדיין מעדיפה לחשוב בעצמי מאשר להיות כלואה בתוך איזה החלטות של מה נכון ומה לא נכון... כנראה שזאת רק אני...

zambush

New member
כנראה שהבנת אותי לא נכון

הכוונה שלי הייתה שלהיות כושי\היספאני\ערבי\הומוסקסואל\ברווזון הומופוב\הודי\[משהו אחר] זה לא בהכרך מעליב או שלילי, אלא שפשוט יש אנשים שחושבים שזה שלילי, אז הם משתמשים בזה בתור קללה.

zambush

New member
את פופ

זה כל כך פופ (אופייני למצב הקיים) שמישהו יקום ויצעק שהוא הומו. גם אם הוא נקבה.

a_duck

New member
עוד יפת נפש...

תביני לא מתווכחים כאן על מי יותר יפה כי זה באמת מתאים לפופ...אם כבר אז מתווכחים על מי יודע לנגן ומי לא...שזה מתאים יותר לרוק... ולא מפריע לי שאנשים שומעים נירוונה אבל כשהם אומרים שקורט הוא גיטריסט מוכשר זה כן מפריע...כי זאת שטות... ועוד משהו...אני לא ALEXI לעזאזל...הייתי רק בשני כינויים A_DUCK וA-DUCK

אפרת...

New member
טוב, תראה

יכול להיות שאני ``יפת נפש`` אבל אילו באמת הדעות שלי... לא דיברתי ספציפית עלייך אלא על כולם [וסליחה אם פגעתי במישהו, זאת לא הייתה הכוונה]... כל אחד מגדיר ``מוכשר`` לפי הקריטיונים שלו... אני אישית לא אוהבת את נירוונה אבל לדעתי [!] לקורט יש הרבה כישרון... אז אתה לא חושב ככה, אתה לא היחיד...

a_duck

New member
אה..אין י כוח להיכנס לזה אבל...

אולי מוכשר בכתיבה זה משהו שאפשר להתווכח עליו אבל זה שהוא לא יודע לנגן זאת עובדה ולא דיעה...כי כל השירים פשוטים והוא לא ממש הפגין יכולת נגינה מדהימה...

אפרת...

New member
אני חושבת שדווקא אפשר להתווכח על זה

כי מה זה בעצם כשרון [``סגולה טבעית באדם המכשירה אותו באופן מיוחד למקצוע מסוים``] אז בדיוק על אותה ``סגולה טבעית`` אפשר להתווכח מה היא [בעצם, על הכל אפשר להתווכח... אז, אפשר להתווכח ויכוח מוצדק]... אבל זה לא אומר שצריך ;-)

a_duck

New member
אמ....

כשמישהו מנגן בקושי שתי אקורדים זה לא בדיוק מראה על כישרון...או שפשוט יש לו כישרון והוא לא ממש השקיע בללמוד לנגן...ואז זה הופך אותו לעוד יותר דפוק...(אני מדבר על קורט)

אתה נורא שלילי...

כל פעם שאני קוראת הודעה שלך, כל מה שנקלט ממנה זה שליליות. תסלח לי, אבל ממש לא נעים לקרוא הודעות רצופות קללות. הרבה יותר נחמד לנהל דיון כשכל צד מציג טיעונים. וחוצמזה, בנאדם לא יכול לנגן ``שתי`` אקורדים אלא שני אקורדים. ואם קורט בחר לנגן מספר מצומצם של אקורדים בשירים שלו, זאת החלטה שלו, והוא עושה עבודה נפלאה. וזה באמת עולה לי על העצבים כשמתחילים להתווכח כאן על מי נגן יותר טוב, או איזה להקה יותר טובה, או ז`אנרים של מוזיקה או כל דבר אחד שבאמת לא משנה! כמו שג`קי שרגא אמר אתמול: `` אין ז`אנרים רעים של מוזיקה, יש רק מבצעים טובים יותר ופחות``. אז תחשבו על זה.

a_duck

New member
אמ...

הוא בחר לנגן שני אקורדים כי הוא לא מסוגל ליותר...וזה מראה איזה גיטריסט מדהים הוא... ואיפה ראית בהודעות האחרונות שלי קללות? אני לא אומר קורט הומו דפוק...אני אומר קודם שהוא מסכן ולא יודע לנגן...אולי בכתיבה הוא מוכשר למרות שלדעתי לא ממש...אבל הוא לא בדיוק מלמסטין...

...

``דפוק``...``הומו``... אלה מילים שלא ממש הופכות את קריאת ההודעות שלך לעונג. אז הוא לא מלמסטין, אז מה? אסור ליהנות מקצת רגש? חייבים להיות גיטריסט וירטואוזי כל כך כדי להעביר מסר? ממש לא.

a_duck

New member
אתם צריכים ללמוד הבעה...

כתבתי בהודעה שלא אמרתי שקורט הוא הומו דפוק...להפך אמרתי למה הוא לא גיטריסט כל כך מדהים...

!@##$$#%

אני יודעת הבעה טוב מאד אני נבחנת על זה עוד מעט. ולא אמרתי שאמרת שקורט הומו דפוק אמרתי שזה מעצבן שאתה אומר את המילים הללו בכלליות כל כך הרבה ואגב, אם תסתכל בכותרות של הודעות קודמות, תראה שכן קראת לו דפוק והומו

למעלה