שלום לכולם.....

שלום לכולם.....

אני לגמרי חדשה כאן וכך גם אשאר, זו אני שמציצה מאחורי המקרר או התנור ודוחפת אצבע לתוך קערת הקרם.. ומסתכלת עליכם בקנאה רבה... הידע שלי רב מאאאאאד בבישול והמקסימום שאני יכולה לשתף אתכם הוא במתכון המיים מהברז שלי... ;-) ובכן, לוקחת את הכוס מהקריסטל שקיבלתי מסבתי עליה השלום מכניסה לתוכה שתי קוביות קרח שעשיתי במו ידיי ממים מנרליים עם חתיכת נענע קטנה בכל קובייה, פותחת את ברז המיים במטבח המרשים שלי...שהוא תמיד נקי ומצוחצח... וממלאת את הכוס... לבריאות... :)

beagle

New member
לא ולא. ולא.

כל אחד יכול לבשל, הוא רק צריך לאהוב את זה. ואם את אוהבת אוכל טוב, עם קצת אימון תוכלי לייצר אותו לעצמך. רק קצת מאמץ ולימוד. והכי חשוב להנות מזה. ממש להנות מזה. זה לא צריך להיות חובה, אלא הנאה. להכין צלי בקר, ולהרגיש את המטבח מתמלא בריח. ללוש לחם, עם המון כח, להוציא הרבה אנרגיה, וכשהוא נכנס לתנור לגלות שאת מכוסה בקמח, עייפה, ונורא רעבה. להוציא אותו מהתנור, לאכול ולהיות מאושרת. להכין עוגה, שלוקח המון זמן לערבב, לאפות, למלא, לצפות, לחתוך יפה, ולהגיש מקושטת. ולקבל מחמאות, כמובן. לבשל זה לעיתים קרובות יותר כיף מלאכול.... ואם את מתחילה, אז תמיד את יכולה להתחיל מדברים קלים. עם הזמן תתפסי את ``ההרגשה`` של איך לעשות את זה. ואת יודעת מה? עצם הרעיון של להגיש כוס מים עם עלה נענע מראה שיש לך את זה. תשומת הלב הנכונה לפרטים. יאללה, לבשל!

קושוש

New member
גחלילית זוהרת, ברוכה הבאה לפורום.

לגבי המתכון של מי-הברז, אני כבר רצה למטבח לנסות, נשמע מעדן. כל-כך צחקתי כשקראתי את זה. יש לך חוש הומור עלא כיפאק. שוב ברוכה הבאה, ובכל בקשה למתכון, הגעת למקום הנכון.

זורקה

New member
היי קושוש. איך היתה השבת ?? B-)

אגב, אם באוכל עסקינן. במוצאי שבת אכלתי סלט מוקפץ ברוטב טריאקי באיזה שהוא בית קפה - מסעדה. הבוקר כבר קיבלתי מהפורום (LORD ) את המרשם לרוטב הטעים הזה. חוץ מזה , הכל כשורה ???? זוהר

קושוש

New member
היי זוהר, הכל כשורה.... שבת היתה

נחמדה, נחתי המון מהצטברות עייפות של כל השבוע, גם עבודה גם שיפוץ בית, בקיצור מעייף. קושוש. דרם אגב, זוהר, שמתי לב שאתה אוכל הרבה בחוץ, איזה כיף שמכינים לך, מגישים לך ללא כל מאמץ, אה ???...

זורקה

New member
קושוש חמודה !! אם הייתי שף כמוך.. B-)

ויודע לתת עצות בכל מצב , בכל תחום בישול ו/או אפיה, האמיני לי, יקירתי, שהייתי עמל ומכין הכל בעצמי. האמת היא , שאני מקנא בך על כשרונך הזה, ובנתיים אני מסתפק בעידוד ובעצות שלך. מנסה פה ושם להכין דברים מהירים וטעימים. אגב, יש לי בשבילך איזה סלט בסטייל איטלקי. אני אארגן את המתכון ואעביר אותו.

קושוש

New member
אני כבר לא יורה, אני מפגיזה,

תגיד, זוהר, לא הגזמתי קצת עם הטיפים ?

קושוש

New member
נופר 30, אני ממש מקווה שיש תוכניות

באופק לעוד מפגשים . כי אתם יודעים שאני מאוד לחוצה בזמן לאחרונה.

זורקה

New member
קושוש יקירתי !!! איך את חושבת ? B-)

שזה טוב שאת שולחת טיפים ? או שזה לא טוב ? נראה לי ,בכל אופן , שאלה רטורית. אז תפסיקי להרגיז אותי. בסדר ? ! ותמשיכי להיות מבריקה כמו תמיד.

זורקה

New member
מקווה שקלטת את הראש שלי ויודעת B-)

שאני רק צוחק איתך. ונהנה מההברקות שלך.

קושוש

New member
בטח שאני יודעת שאתה צוחק, כבר

הספקנו להכיר קצת אחד את השניה, לא ?

למעלה