אחינועם ניני? (היא בהריון)
א אָלוֹנָה New member 2/5/04 #19 ../images/Emo6.gif קראו לזה ריכוז והיה לקנות את עזה, מעניין מה היה מחירה במדד הזה ואגב גם בספר "המפוזר מכפר אזר" היום כתוב שהוא רוצה להגיע לירושלים, בספרים המאוד מאוד ישנים הוא רצה להגיע לעזה, תגידו, עזה היתה כל-כך פופולארית אז
../images/Emo6.gif קראו לזה ריכוז והיה לקנות את עזה, מעניין מה היה מחירה במדד הזה ואגב גם בספר "המפוזר מכפר אזר" היום כתוב שהוא רוצה להגיע לירושלים, בספרים המאוד מאוד ישנים הוא רצה להגיע לעזה, תגידו, עזה היתה כל-כך פופולארית אז
א אָלוֹנָה New member 2/5/04 #20 נצל"ש חידה מה תל-אביב עושה לכבוד אחד במאי, או יותר נכון חברת דן צובעת את האוטובוסים באדום, החל ההחר ישטפו את תל אביב אוטובוסים אדומים, יותר לא תצטרכו לנסוע ללונדון רק שתבינו אני שונאת אדום, הנה דוגמא שצילם אנדי מפןרןם תח"צ
נצל"ש חידה מה תל-אביב עושה לכבוד אחד במאי, או יותר נכון חברת דן צובעת את האוטובוסים באדום, החל ההחר ישטפו את תל אביב אוטובוסים אדומים, יותר לא תצטרכו לנסוע ללונדון רק שתבינו אני שונאת אדום, הנה דוגמא שצילם אנדי מפןרןם תח"צ
P powo New member 2/5/04 #25 אלונה באם אני לא טועה אפשר היה גם לקנות את גנין.ושלא לדבר אל אפשרות קניה של חברת חשמל ואת המים .וגם את הרכבות.
אלונה באם אני לא טועה אפשר היה גם לקנות את גנין.ושלא לדבר אל אפשרות קניה של חברת חשמל ואת המים .וגם את הרכבות.