שלום לכולם

שלום לכולם

אני עוקב אחרי הפורום כבר זמן מה, ובהחלט נהנה. אני אספן בולים, אוסף כבר כשבע שנים. לא אוכל להגיע לתערוכה מכיוון שאני מתגורר רחוק. האוסף שלי הוא של בולי חלל ואסטרונומיה, והוא בעצם המשך של האוסף שהתחיל אבא שלי לפני שנים רבות. בנוסף אני אוסף בולי ישראל וארה"ב. החלטתי להתחיל להשתתף בפורום, ואשתדל לכתוב מידי פעם. אם יש למישהו שאלות אשמח לענות.

coincollector

New member
welcome יואב

אם אתה עוקב אחרי הפורום בטח ראית שיש עוד שני אספני בולי חלל, טל ענבר ותמיר. למה שלא תעלה לפורום כמה תמונות של כמה דברים מהאוסף שלך?

Mercyful God

New member
ברוך הבא

מקווה לראותך פה לעיתים קרובות יותר ... אני גלעד, ואני אוסף בולי אישים מהארץ ומהעולם .

תמיר1991

New member
בולי חלל זה מצויין!

me to! אני בטוח שיהיה לנו הרבה על מה לדבר, וגם עם טל ענבר! ברוך הבא! תמיר.

שלום יואב, ברוך הבא.

אני בטוח שתמצא פה נושאי שיחה קרובים למה שמעניין אותך. האם תוכל להראות לנו ולספר קצת יותר על האוסף? רק בולים? דברים נוספים - חותמות וכו'? מה היה הקשר של אביך עם חלל, ומה הקשר שלך לנושא?

rachelea

New member
היי יואב, ברוך המצטרף

כמה רחוק אתה יכול להיות? יש לנו כאן מישהו מלונדון.

python 4

New member
שלום יואב, וברוך הבא לפורום!

יש לי שאלה - מה ההבדל בין בולי חלל לבולי אסטרונומיה?

powo

New member
מנצל"ש לפיתון

אתה יכול להתחיל להכין את הבולים שלך למשלוח.עוד שעה וקצת

python 4

New member
ואוו, מה אני אקנה ב- 500 פאונד

החדשים שלי? נדמה לי שאני אקבל עודף אחרי קניית הטיילת באשקלון, לא?

powo

New member
לא את הטיילת של אשקלון .אבל

את רחוב אוקספורד בלונדון כן רק מה את הבתים ואת בתי המלון תצטרך לממן מכספך.לא בהצלחה הפעם

python 4

New member
בגרסה העברית של מונופול

הטיילת באשקלון הוא הרחוב הכי יקר, שעולה כמדומני 400 אירו. או ש"ח. בית או מלון עולים 200 ש"ח כ"א. יקר, אבל עם ה- 500 פאונד שלך, שהם כ- 3500 ש"ח, אני אוכל לקנות את כל הלוח.

powo

New member
בזמני לא היה מונופול.

קראו למשחק ריכוז.והרחוב הכי יקר היה דיזנגוף.

האם זה מאוחר מדי להצטרף?

אני מוכן לשים את האופל אסקונה 95 שלי. שמורה , מצב מכני מעולה - כחדשה. אני מהמר על מכבי. מי שלא קופץ אדום רוני

עוד יותר טוב.

אז אני יכול להגיד שזו מרצדס 03

powo

New member
בהחלט

תשאל את פיתון באם הוא רוצה להתערב עם עוד מישהו.

ההימורים עומדים להיסגר.

יאללה אברהם, עזוב כבר את המחשב, המשחק עומד להתחיל, זה הזמן להוציא את הפיצוחים. ניפגש בגני התערוכה בחצות. הנה יש לך סיבה נוספת להצפין לתערוכת הבולים. תוכל להישאר כבר מהלילה.

למעלה