שלום לכולם

רננה שלום

אין לי שום בעיה אם גל בכר והמנהלת , זה הדבר היחיד שהשאיר אותי להקשיב עד הסוף ולשאול שאלות ובאיזה שהוא מקום לנסות לראות את בני שם. אך לאחר מחשבה רבה והתייעצות עם אנשים שמכירים את בני, הגענו למסקנה המקום לא מתאים לו חברתית. אם תחשבי על זה. מאד עצוב שאנו ההורים רוצים לקדם את ילדינו וסוף סוף נמצא מקום בו אפשר ללמד בשיטת ABA. והמקום לא מתאים חברתית. יש לנו מזל שמצאו את בית ספר שהסכים לקחת על עצמו את הפרוייקט. ועבדו עם כל הלב כל צוות בית הספר וגל בכר, בכדי שזה יצליח. כל מי שבא במגע עם הילדים עובד על פי השיטה. אני באמת התרשמתי.

שלום לכולם

כידוע לכם , אנחנו מחפשים בית ספר לבנינו. היום ביקרנו בבית הספר "אבן חן" בראש העין בית ספר לחינוך מיוחד ילדים עם פיגור בינוני עד כבד. הם פתחו במהלך השנה החולפת כיתת PDD , לילידים בני 11 ו- 12 בשיטת ABA. בשנה הבאה תיהיה להם כיתה א' 1 בטוח ואולי 2. המנהלת מאד מקסימה. היא הסבירה לנו באריכות איך הם עובדים ומה עושים עם הילדים. לי אישית היה מאד קשה, כשנכנסנו בשער בית הספר, אני כמעט ברחתי. לא היה לי נעים, לכן ניכנסתי לפגוש את המנהלת שחיכתה. היא סיפרה לנו על הבית ספר. ובאמת שהיא הרשימה אותנו, לרגע אחד שכחכנו את מה שראינו כשניכנסנו. הבית ספר הוא לילדים גדולים אם אני זוכרת נכון זה מתחיל מגיל 14 עד 21 . כך שמבחינה חברתית אני לא רואה שילוב (ולאמיתו של דבר אני לא בטוחה שאני רוצה שילוב). ידוע לי מהורים ששיטת ABA עובדת ומקדמת מאד את הילדים. כנראה שהשאלה שרצה לי בראש היא האם להתעלם מגיל הילדים במקום ולהתרכז ביתרונות של השיטה, ההכשרה וכן מי מנחה את צוות בית הספר. שבוע הבא אנו נבקר בבית ספר "אחווה". זה מאד מלחיץ.

למעלה