שלום לכולם

frodo1

New member
שלום לכולם

מישהו יכול לתת לי אתר ישראל טוב שאפשר להוריד בו משחקים, שרטים ופרקים של DBZ? אם אין בעברית אז אפשר באנגלית. בתודה מראש.

frodo1

New member
ועוד דבר אחד!

טוב, חמישה דברים: 1. למה וג'יטה, גוג'יטה ווג'יטו לא הפכו לסופר סאיין שלוש? 2. למה בו רצה להרוס את קפסול קורפ? 3. איזה פיוז'ן יותר חזק? פיוז'ן עם ריקוד או פיוז'ן עם עגילים? 4. גוג'יטה וגוטנקס יכולים לעשות פיוז'ין עם ריקוד או עגילים? 5. למה גוהאן ופיקולו לא השתלבו עם אף אחד?

Brolly

New member
על האתר אני לא יודע, אבל לשאר יש לי

1. וג'יטה לא הגיע לרמה נפשית מספיק חזקה כדי להפוך לסופר סאיין 3, לגוג'יטה פשוט אין מספיק זמן להפוך לס"ס 3, הפיוז'ן מחזיק רק לחצי שעה, אבל בג'י טי גוג'יטה מגיע לס"ס 4 כי וג'יטה וגוקו נמצאים כבר ברמה הזאת שם, וג'יטו לא צריך ס"ס 3, הוא חזק יותר מגוקו ס"ס 3 כשהוא בס"ס 1 2. בו רצה להרוס את העולם, מן הסתם שגם קאפסול קורפ ייהרסו 3. תלוי מי בפיוז'ן, אבל פיוז'ן עם עגילים ממשיך לנצח, אלא אם אתה נבלע ע"י בו ושם אפשר להפסיק את הפיוז'ן, לא יודע למה 4. נראה לי שהם לא יכולים בגלל שהם כבר פיוז'נים, והם גם פיוז'נים בצורות שונות, אחד עם עגילים ושני עם ריקוד 5. בגלל שהם לא רצו אף פעם, תשובה פשוטה...

קרייטון

New member
לגבי שלוש.

אם אני לא טועה. שלומי כתב פאן פיק על זה. זה נמצא במאמרים אני חושב.

frodo1

New member
ועוד משהו

ראיתי קליפ שבו גוהאן מלמד את וידל לעוף. היא עושה מין כדור אור קטן בין הידיים ומצליחה לעוף. מה הקשר?

למעלה