שלום לכולם

SHUSHALE1

New member
שלום לכולם

קשה לי להאמין שאני כותבת כאן אבל בכל זאת ... אני מקיימת יחסי מין מגיל שש עשרה (כבר חמש עשרה שנה) ואני יכולה לספור על יד אחד את הפעמים שממש גמרתי מחדירה של בן זוג . אין לי שום בעיה לגמור במין אוראלי אבל חדירה זה סיפור אחר, קראתי כמה ספרים בנושא וניסיתי את התנוחות המוצעות שם אבל ללא הצלחה, כיום בכל פעם שאני מקיימת סקס עם בעלי אני במצב של בדיקה איםה צריך ומה צריך לעשות וממש לא נהנת מהמגע, ולעומתי בעלי מרגיש מאוד מתוסכל שהוא לא מצליח לגרום לאישתו לגמור. אשמח לכל רעיון

qt1

New member
SHUSHALE1 ../images/Emo24.gif היי

הייתם רוצים לגשת לטיפול זוגי מיני? במידה וכן , כתבי איזה אזור בארץ הכי קרוב אליכם ונשלח קישורים , במידה ולא , נמשיך לחשוב מה ניתן לעשות... אין טעם להתיאש , שבת שלום ויופי שכתבת למרות שהיה לך קשה , קבלי ח"ח...

SHUSHALE1

New member
מאוד הייתי שמחה ....

לצערי אנחנו לא גרים בארץ ואני לא כל כך שמחה ללכת למטפל זוגי כאן , כי בנוסף לקושי ששלי לדבר על כך אני גם צריכה לעשות זאת בשפה זרה .לכן אשמח לשמוע מה עוד ניתן לעשות תודה רבה

../images/Emo24.gifואולי יהייה נכון לקבל..

את העובדה שתפקודך/כם המיני תקין ובכך לחזור לחדוות המין ולא להמשיך בעבודה הקשה של בדיקה אין סופית אם את גומרת איך וכמה פעמים מחדירה. הרי את גומרת נכון?! רוב הנשים לא גומרות מחדירה וגם אלו שכן זה לא בהכרח תמיד. לא שאני רוצה להוציא לך ת'רוח מהמפרשים תגידי לי היכן אתם גרים ואנסה להפנותכם לאדם המתאים. יחד עם זאת אם הייתם פונים אלי הייתי אומר, כפי שאמרתי...אתם אכלה !!! עידן מיליצ'ר

../images/Emo24.gifאתם יכולים

לפנות ל aasect ו/או לssss (קווד-ס) שני אירגונים המאגדים תחתם את הטובים שבבעלי המקצוע בתחום. אשמח לדעת אם הגעתם לדברים אחרים ממה שהנחתי בתחילה... עידן מיליצ'ר

למעלה