שלום לכולם!!!

Gerbilpimp

New member
שלום לכולם!!!

החלטתי להצטרף לפורום זה, מפני שהוא הפורום הכי מעניין שניתקלתי בו. הוא עושה באגדות רוק, נושא שאני בהחלט מתעניין בו, אך אני חייב להודות, שאני די בור בו לעומת הרב מכם, ואני מקווה ללמוד מכם. אני אציין פה כמה שמות שלפי דעתי הן מהטובים בקטגוריה שלהם. הווקליסט הטוב ביותר : פרדי מרקורי הגיטריסט הטוב מכולם : אריק קלפטון הבאסיסט הטוב ביותר : רוברט טרוחוליו(אני יודע שהוא לא נחשב לאגדת רוק, אך בכל זאת, הוא לפי דעתי הבאסיסט הטוב ביותר קיום). המתופף הטוב ביותר : יאן פייס הלהקה הטובה ביותר : Deep Purple כמו שכבר אמרתי זוהי רק דעתי, אז אל תגנו אותי. אני מקווה להשתלב פה.

giba70

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif שאלת תם...

רוברט טרוחיליו? מאיזה להקה הוא? ומי שיודע, נא לא להשמיץ

OzzzzzY

New member
רוברט טרוחיליו הוא הבאסיסט החדש של

מטאליקה , והוא מתאפיין במראה של קוף ובנגינה בסגנון קוף...

giba70

New member
אז אם הוא הבסיסט החדש...

איפה הוא ניגן קודם? על סמך מה הוא כבר עתה נחשב לבסיסט מעולה?

OzzzzzY

New member
...

הוא ניגן באיזה להקת פאנק-מטאל ששכחתי את שמה , וגם היה הנגן של אוזי אוזבורן... ואין לי מושג למה הבחור ההוא קבע שהוא בסיסט טוב , זה בסה"כ עוד באסיסט בינוני...

ThePiper

New member
דןןן!!!

אף אחד לא מגנה אותך... חוץ מבקטע של הבחור המשוגע ממטאליקה P: ברגע שתשתלב אתה בטח תבין לבד שזה הפורום הכי טוב ביקום כולו ושלד זפלין היא הלהקה הכי טובה =) וסתם כדי להשוויץ! הוא מהכיתה שלי D=

OzzzzzY

New member
...

נמחד שאת לא היחידה בכיתה שאוהבת רוק קלאסי... אצלי לעומת זאת הרוב אהבו מזרחית , וסבלתי מזה במיוחד בטויולים השנתיים
אבל לפעמים היה כיף לרדת עליהם

MajorWinters

New member
כיתה שלי יש 2../images/Emo19.gif

ושנינו מצאנו משכן קבע בפורום האיכוי הנ"ל (השני הוא pure alice)

noosh

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

לדעתי תשתלב פה מהר
אה, וכמובן, ה-
המסורתי

dan1989

New member
אחוות המווו

מה המצב דן? טוב אחרי שסיפרת לי על הפורום.. הגעתי למסקנה שאני חייב להירשם (אחרי הכל אתה מבין יותר ממני, ואם אתה לא מבין אז מצבי גרוע) אז הנה אני פה ואני גם חושב כמוך בנוגע לאריק קלפטון לפחות לבינתיים אך אני חולה על מספר להקות (r.h.c.p ועל pink floyd) אבל אני תקוע על SCORPIONS ואני לא יודע למה אבל כשאני שומע את השירים שלהם אני נכנס לטראנס והופך לזומבי עד שהשיר נגמר. אז שלום לכולם שוב וגם אני חדש.

למעלה