שלום לכולם

le yam

New member
שלום לכולם

היי שלום לכולכם זמן מה שאני כבר לא הייתי פה רציתי לשתף אתכם בחוויה מדהימה שעברתי לפני שבועיים ביום רביעי... הפלגתי בפעם ה1 כמתלמדת יצאנו מהרצליה ב 1800 לערך הים היה מדהים הייתה רוח 5 קשר הדרמנו לכיוון יפו מול סי אנד סאן כ 300 מ' מהחוף קרה דבר מדהים ליוו אותנו לכמה דקות זוג להערכתינו של דולפינים מדהימים לצערי הרב לא הייתה לנו מצלמה ...אמרו שזה מזל של מתחילים האם מישהו מכם גם נתקל בדולפינים בימים האחרונים אשמח לדעת .....??????.

le yam

New member
מחזה מרהיב באמת

היי בתיה חבל שלא יצא לכם גם זה באמת היה נדיר מדהים ומרגש הכל ביחד עם השקיעה זה פשוט היה מושלם ובמיוחד להפלגה ראשונה .... וכן לדעתי הודיעו על זה לאביעד.

בת ים

New member
זכורה לי הפעם הראשונה

שנתקלת בדולפינים בארץ. זוג שליווה את הפלגת הפורום השניה, ליווי מלכותי
אמיתי. חוויה מדהימה.

le yam

New member
../images/Emo99.gif זו ההרגשה

הם ממש גרמו לי להתאהב בהם לא שלא הייתי עד היום אבל זה ממש כמו שאת מתארת נ פ ל א

Alex33

New member
איזה כייף לך ../images/Emo24.gif!! זה באמת ..

חוויה אדירה, כל פעם שפוגשים בהם,נותן הרגשה טובה כזו...מבפנים. לנו השנה היו קצת יותר "מפגשים" מבשנים קודמות, אבל לא ממש כמויות..

le yam

New member
היי אלכס

היי אלכס ברוך הבא , אני מקווה שנהינתם זו באמת הייתה חוייה אדירה בלתי נשכחת שהשאירה המון טעם של עוד

d19511

New member
מתחילה...

איך הולך עם המבחנים נגד מנה'ס..? בהצלחה.

le yam

New member
היי תודה

בנתיים הולך נהדר אני נהנית ככה זה שאתה אוהב משהו ועושה אותו בהנאה גדולה אז....... רק לא אוהבת ללמוד בע"פ למשל האורות צפירות

נחמד לקבל שוב דיווח ../images/Emo51.gif

כמה נחמד שוב לקבל דיווח, התחלתי לדאוג
. הדיווח בקרבת החוף לא מפתיע, כל התצפיות שלנו בחודש וחצי האחרון היו בקרבת החוף. הערכה שלנו שזה בגלל הסרדינים שפדקו את האיזור והם מסתובבים בקרבת החוף. נראה שעונת הסרדינים כמעט מאחורינו ולכן אני צופה שהתצפיות הבאות יהיו מרוחקות יותר מהחוף. בכל מקרה תודה על הדיווחים, ובמידה ויש רצון להרצאה (יש חומר חדש וטוב) תגידו את המקום והשעה ואני אהיה שם. אביעד 053-571193

zerez

New member
לפמי שבועיים

בשעות אחר הצהריים המאוחרות פגשנו דולפינים
מול חוף תל-ברוך כ 3-4 מייל מהחוף. הם ליוו אותנו על החרטום כ 10 דקות.

../images/Emo51.gif כמה דולפינים היו בלהקה?

האם היו גורים בלהקה? זוכר תאריך? אני אשמח מאד אם תוכלו להצטייד בדף דיווח תצפית דולפינים ליאכטה (שיהיה ביאכטה), ניתן להוריד מאתר הפורום. דיווח מלא חשוב מאד מאד לחקר הדולפינים בישראל. תודה אביעד

למעלה