שלום לכולם

eliormagick

New member
שלום לכולם

הי... אני בדרך כלל לא כותב פה אבל הפעם בגלל ההתנתקות סתם חשבתי לקפוץ לבקר לראות מה קורה פה המשפחה שלי תמיד מצביעים ליכוד וגם אני נראהע לי הלך בעקבותיהם אבל לפי דעתי תוכנית ההתנקות זה הדרך היחידה לקבל שקט באזור הזה המתנחלים הטיפשים האלה רק הורסים תמדינה מליוני שקלים מוזרמים אליהם עשרות חילים צרכים למות רקק בשביל שהם ילכו לגור עליד הערבים בכוונה שילכו לגור במרכז הארץ או בקיבוצים יש מספיק ערים בישראל תודה לאל ובכלל זה גם פוגע בכלכלה של ישראל גם בביטחון וככה המדינה מדרדרת ואי אפשר להמשיך לשלוט בעם שלם ובטח לא במיליון ויותר אזרחים שגרים בעזה פשוט אפשר ואם תרצו או לא תרצו ותסתכלו על ההיסטוריה עם שנלחם על עצמאותו בסופו של דבר יזכה ויקבל את העצמאות ולא יעזור כמה טנקים וכמה מטוסים יפציצו את האדמה והשטח של העם הזה בדיוק כמו באותה תקופה עם הבריטים אנחנו נלחמו והבריטים חשבו שהם יצליחו לשלוט בכל האזור עד שהיו את כל המלחמות ובסופו של דבר זכינו לעצמאות בדיוק ככה זה עם הערבים לא יעזור לכם תמשיכו לחיות בהכחשה אבל יש פה עם והם צרכים מדינה ואין מה לעשות אז זה או שנמשיך לשבת בתוך החורים וההתנחלויות האלה ולהפסיד מיליוני שקלים ואלפי חילים ולספוג פיגועים והמדינה תדרדר לתאום או לעזוב את המקומות האלה להקים גדר שתגן על ישראל כי לא יתכן שבגלל כמה אנשים מטומטמים שהולכים לגור איפה שהם רוצים בשביל עניין עיקרוני של ארץ האהבות וכל השטויות האלה יהרגו בגללם כל כך הרבה אנשים הגיע הזמן להתנתק אין לנו מה לחפש שם חוץ מקרונים. ואם לא בראש שלכם(למתנחלים שבפורום) קחו נשק ותשמרו על עצמכם נמאס שחילים מתים בגללכם נ.ב סליחה על השגיאות כתיב כתבתי מהר ואני לא שמולאני:) יום נעים

MS6

New member
אתה לא מבין את העניין

עקירת יישובים יהודיים ברצועת עזה תביא את הטרור קרוב יותר לבית שלי ושלך. אין חיה כזאת שיום אחד פשוט הפלסטינים יקומו ויגידו "אתם יודעים מה? היהודים האלה אחלה הם פינו את שטחי 67' בוא נפסיק לפגוע בהם" הם רוצים את כל שטחי מדינת ישראל. הם רוצים את הבית שלך והם רוצים גם את הבית שלי, כל פינוי של בית של מישהו, למשל ילד כמוך שבסך הכל רוצה לגור בבית שלו ליד החברים שלו, גורם לפלסטינים לחשוב ככה "הנה היהודים האלה חלשים עוד מעט ונגרש אותם מכל א"י" זו המחשבה הפלסטינית.

רונאל1

New member
היהודים רוצים להשתלט על העולם

הם רוצים את הבית שלך ואת הבית שלי. כל פינוי של בית של מישהו, למשל ילד כמוך שבסך הכל רוצה לגור בבית שלו ליד החברים שלו, גורם ליהודים לחשוב ככה "הנה הנוצרים / מוסלמים האלה חלשים עוד מעט ונגרש אותם מכל העולם" זו המחשבה היהודית. ישראל 2004. MS6, מתחזה ליהודי ששכח כנראה איך דיברו על העם היהודי רק לפני כמה עשרות שנים בגרמניה, כותב בפורום ליכוד דברים כאלה. פשוט בושה!.

238

New member
כמה נוח

בס"ד להתעלם מהעובדה שזה מה שהם בעצמם אמרו,ושזו דרך האיסלאם מאז ומתמיד. איזה כיף להאשים עוד ימני בגזענות ולטמון את הראש בחול...

MS6

New member
תמשיך להתחפש ליען...

ותתקע את הראש שלך עמוק עמוק בחול אבל אני מקווה, בשבילי ובשבילך, שסיוט האימים הזה של מרצחים פלסטינים טובחים בחוצות הערים בארץ, לא בפיצוצים ובפעולות התאבדות-פחדנות אלא בהוצאות להורג.. אני מקווה שהסיוט הזה לא יתממש אבל זה בכלל לא רחוק מהמציאות כשמדברים על מוסלמים הקנאים ל"אדמתם".

אף פעם אין לכם תשובה לעניין, השמאל,

כאשר מזכירים לכם שוב ושוב את ההצהרות הרבות שהצהירו כל מנהיגי הפלסטינים מכל הפלגים (גם ה"מתונים"), פעמים רבות מספור.

אריק ל

New member
נו באמת, רונאל

שוב התחלנו עם נאצים? חלאס נמאס כבר! האם יהודים התפוצצו ברחובות גרמניה? האם יהודים קראו להשמדת גרמניה ולזריקת הגרמנים לים הצפוני? לפי מה שזכור לי, היהודים היו מובילים בכלכלה ונלחמו במלחמת העולם הראשונה לצד חיילים לא-יהודים. ועוד ליהודים הייתה זכות על גרמניה אפילו יותר מלגרמנים - הם חיו שם עוד מהתקופה הרומית, לפני שהגיעו גרמנים מהצפון.

eliormagick

New member
ושוב דעתי

עניין הטרור זה נשאיר לטיפול צה"ל אני בטוח שלפני שהם יצאו הם ידאגו להבטח את האזור ושוב אין טעם לשבת באזורים האלה הם אל נותנים לנו שום דבר ובטח ולבטח שלא ביטחון כי גם עכשיו יש טרור והנה אנחנו יושבים שם אז מה ? שום דבר לא ישתנה יהיה שינוי למדינה וזה ירק יעזור לנו תוכנית ההתנתקות

למעלה